LEDlife COB3 LED spotpære
3W, dimbar, 12V, MR16 / GU5.3

Dimbar MR16 / GU5.3 LED-spot fra LEDlife.LEDlife COB3 LED spotpære er en fantastisk lyskilde med utrolig lavt strømforbruk. Med en effekt på kun 3W, kan denne LED-pæren erstatte en tradisjonell 40W-pære og spare deg for mye penger på strømregningen din. Den har en MR16/GU5.3-fatning og må kobles til en 12V-forsyning for å fungere.


En av de beste egenskapene til denne LED-pæren er dens lysstyrke. Med en lysstyrke på 300 lumen og en høy lysspredning på 80 grader, gir den en jevn fordeling av lyset i rommet. Den er også dimbar, slik at du kan justere lysstyrken etter behov og ønsker.


En annen viktig faktor å vurdere når du kjøper en LED-pære, er levetiden. Med LEDlife COB3 LED spotpære trenger du ikke å bekymre deg for dette. Den bruker LED av høyeste kvalitet, noe som sikrer en lang og sikker drift på opptil 50.000 timer. I tillegg har den en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, som bidrar til å forlenge levetiden til produktet.


Fargetonen på lyset er også viktig å vurdere, spesielt når det gjelder å skape en bestemt atmosfære i rommet. LEDlife COB3 LED spotpære er tilgjengelig i varm hvit (2800K). Den varme fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære i rommet, og bidrar til å skape en koselig stemning.


Til slutt, når det gjelder dimensjonene på denne LED-pæren, er den 53 x Ø50 mm. Denne størrelsen gjør den ideell for bruk i små lamper eller spotlys, og den passer perfekt for å skape en koselig atmosfære i hjemmet ditt.


Alt i alt, LEDlife COB3 LED spotpære er et utmerket valg for alle som ønsker å spare penger på strømregningen og samtidig skape en koselig atmosfære i hjemmet. Med dens høye lysstyrke, lang levetid og varme fargetone, vil denne LED-pæren definitivt gjøre en forskjell i hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

112,00 kr inkl. mva.

100,80 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
Lysstyrke300 lumens
Spredning80 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt40w
Spenning12V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelMR16
Høyde53 mm.
Diameter50 mm.