LEDlife COB3 LED spotpære
3W, dimbar, 12V, MR16 / GU5.3

Dimbar MR16 / GU5.3 LED-spot fra LEDlife.Beskrivelse av produktet:

LEDlife COB3 LED spotpære, 3W, dimbar, 12V, MR16/GU5.3

Data om produktet:

3W LED med MR16/GU5.3 fatning - som erstatter en tradisjonell 40W lyspære. Denne LED-spotpæren er spesielt designet for å redusere energiforbruket og samtidig levere kraftig lys.

Må kobles til 12V forsyning: For å sikre korrekt drift og forlengelse av levetiden, må denne LED-spotpæren kobles til en 12V strømforsyning. Dette gir stabilt og pålitelig lys.

Lysstyrke på 300 lumen: Denne LED-spotpæren har en lysstyrke på 300 lumen, som gir et sterkt og klart lys som perfekt omformer rommet ditt.

En høy lysspredning på 80 grader: Denne LED-spotpæren har en bred spredningsvinkel på 80 grader, noe som betyr at lyset blir jevnt fordelt i rommet. Dette gir en jevn og behagelig belysning.

Dimbar: LED-spotpæren kan enkelt dimmes for å tilpasse lysstyrken basert på dine preferanser og behov. Dette gir deg full kontroll over belysningen i rommet ditt.

Lang levetid: Ved å bruke LED av høyeste kvalitet sikrer denne spotpæren en lang og pålitelig driftstid på opptil 50 000 timer. I tillegg er det minimal reduksjon i lysstyrken over tid. Dette betyr at du ikke trenger å bytte pære så ofte, noe som sparer tid og penger på lang sikt.

Fargetone på lyset: LED-spotpæren er tilgjengelig i varm hvit (2800K). Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære i rommet ditt. Det varme lyset skaper en koselig atmosfære som er ideell for avslapning og hygge.

Dimensjoner: Pæren har en diameter på 50 mm og en høyde på 53 mm. Denne kompakte størrelsen gjør den enkel å installere i ulike typer lamper og spotlights.

Den LEDlife COB3 LED spotpæren er et pålitelig og energieffektivt alternativ til tradisjonelle lyspærer. Med sin dimbarhet, lang levetid og behagelige fargetone, vil den bidra til å skape en koselig atmosfære i ditt hjem eller kontor.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

119,00 kr inkl. mva.

107,10 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
Lysstyrke300 lumens
Spredning80 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt40w
Spenning12V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelMR16
Høyde53 mm.
Diameter50 mm.