LEDlife LUX4 LED spotpære
4,5W, dimbar, 12V, MR16 / GU5.3

12V AC/DC.

Passar MR16 takstrålkastare / downlight.

Bra lins som ger en perfekt spridning.



LEDlife LUX4 LED spotpære er det perfekte valget for de som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Med en effekt på bare 4,5W, kan denne lille pæren erstatte en tradisjonell 55W-pære. Den har en MR16 / GU5.3 fatning, og må kobles til en 12V forsyning.


Med en lysstyrke på hele 475 lumen og en lysspredning på 60 grader, gir denne LED-pæren et kraftig og bredt lys som kan lyse opp hele rommet. Men det som virkelig skiller denne pæren fra andre LED-pærer på markedet, er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Dette gjør at denne pæren er tilstrekkelig for de aller fleste behov og kan brukes i alle rom.


En annen fordel ved LEDlife LUX4 LED spotpære er dens dimbarhet. Med denne funksjonen kan du enkelt justere lysstyrken etter behov, og skape forskjellige stemninger i rommet. Enten du ønsker å ha det lyst og klart, eller ønsker å skape en mer intim og avslappende atmosfære, kan denne pæren tilpasses dine behov.


En annen viktig faktor som gjør denne pæren til et klokt valg, er dens lange levetid. Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, kan denne pæren forventes å ha en levetid på opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan du være sikker på at denne pæren vil vare lenge.


LEDlife LUX4 LED spotpære kommer i en varm hvit fargetone på 2800K, som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Denne fargetonen bidrar til å skape en koselig atmosfære, og er ideell for bruk i alle rom. Med dimensjoner på 50 x Ø50 mm, passer denne pæren perfekt til de fleste lamper og armaturer.


Oppsummert er LEDlife LUX4 LED spotpære et utmerket valg for de som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Med sin høye lyskvalitet, dimbarhet og lange levetid, vil denne pæren gi deg et kraftig og vakkert lys i mange år fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

119,00 kr inkl. mva.

107,10 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
Lysstyrke475 lumens
Spredning60 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4,5w
Erstatt55w
Spenning12V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelMR16
Høyde50 mm.
Diameter50 mm.