LEDlife LUX4 LED spotpære
4,5W, dimbar, 12V, MR16 / GU5.3

12V AC/DC.

Passar MR16 takstrålkastare / downlight.

Bra lins som ger en perfekt spridning.Produktbeskrivelse

LEDlife LUX4 er en dimbar LED spotpære med en effekt på 4,5W. Den har en MR16 / GU5.3 fatning og erstatter tradisjonelle 55W spotpærer. Pæren må kobles til en 12V strømforsyning for riktig drift.

Denne LED spotpæren har en imponerende lysstyrke på 475 lumen og en bred lysspredning på 60 grader. Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, gir den et naturlig lys som gjengir alle farger på en vakker og autentisk måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov, og passer godt i ulike rom og miljøer.

En av de største fordelene med LEDlife LUX4 er dens dimbarhet. Du kan enkelt justere lysnivået etter behov og skape ønsket atmosfære. Enten det er behov for mer intens belysning eller en mer dempet atmosfære, kan denne spotpæren tilpasses enkelt ved hjelp av en dimmer.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer LEDlife LUX4 en lang og pålitelig levetid opp til 50.000 timer. Den har minimal reduksjon i lysstyrke over tid, noe som gir langvarig og konsistent belysning. Produktet er utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver samt god kjøling, som bidrar til å forlenge levetiden ytterligere.

Denne LED spotpæren er tilgjengelig i en varm hvit fargetone med en lysfarge på 2800K. Den varme fargetonen bidrar til å skape en behagelig og avslappende atmosfære i rommet. Det varme lyset bidrar til å skape en koselig og velkommen følelse.

LEDlife LUX4 har kompakte dimensjoner på 50 x Ø50 mm, noe som gjør den enkel å installere og passe inn i ulike armaturer. Denne LED spotpæren er ideell for bruk i både private hjem og kommersielle miljøer, hvor det er behov for belysning med høy kvalitet og energieffektivitet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

51,00 kr inkl. mva.

45,90 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
Lysstyrke475 lumens
Spredning60 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4,5w
Erstatt55w
Spenning12V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelMR16
Høyde50 mm.
Diameter50 mm.