V-Tac 7W LED spotpære
12V, MR16 / GU5.3
V-Tac 7W LED spotpære er en fantastisk energieffektiv lyskilde som er perfekt for å erstatte en tradisjonell 40W pære. Denne LED-pæren har en MR16 / GU5.3 fatning og må kobles til en 12V forsyning. Med en lysstyrke på 380 lumen og et fokusert lys på 38 grader, er dette en lyskilde som gir deg full kontroll over lyset ditt.

Høy lyskvalitet er en av de mest fremtredende egenskapene til V-Tac 7W LED spotpære. Med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte, vil du helt sikkert bli imponert av dette produktet. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og du vil ikke bli skuffet over resultatene.

Fargetonen på lyset er en annen viktig faktor å vurdere når du velger en LED-pære. V-Tac 7W LED spotpære finnes i en varm hvit fargetone (3000K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Det varme lyset bidrar til å skape en koselig atmosfære som vil gjøre det enklere for deg å slappe av og nyte livet.

Dimensjonene på V-Tac 7W LED spotpære er 70 x Ø50 mm, noe som gjør den til en liten og praktisk lyskilde som passer perfekt i de fleste miljøer. Med en enkel installasjon og en lang levetid, vil du kunne nyte godt av dette produktet i mange år fremover.

Alt i alt er V-Tac 7W LED spotpære en pålitelig og effektiv lyskilde som vil gi deg full kontroll over lyset ditt. Med høy lyskvalitet og en varm fargetone, vil du nyte godt av et behagelig og avslappende lys som vil bidra til å skape en koselig atmosfære i hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

70,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke380 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk7w
Erstatt40w
Spenning12V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelMR16
Høyde70 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC