Spectrum LED pære 45°
6W, 12V, MR16 / GU5,3Spectrum LED pære 45° er en fantastisk løsning for deg som ønsker å skape et kontrollert og fokusert lys i ditt hjem eller arbeidssted. Denne pæren er utstyrt med en MR16 / GU5.3 fatning og krever en 12V forsyning for å fungere optimalt. Med en lysstyrke på 480 lumen og et fokusert lys på 45 grader, vil du være i stand til å skape den perfekte belysningen for ditt rom.


En av de mest imponerende egenskapene til Spectrum LED pære 45° er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, vil denne pæren gi deg et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil garantert gi deg den perfekte belysningen du trenger.


Spectrum LED pære 45° gir deg også muligheten til å velge mellom tre forskjellige fargetoner: Varm hvit, Nøytral hvit og Kald hvit. Med varm fargetone vil du kunne skape en behagelig og avslappende atmosfære hvor du kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, og lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær, og er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


Spectrum LED pære 45° har en dimensjon på 50 x 50 mm, og vil passe perfekt i de fleste rom. Med denne pæren vil du kunne skape den perfekte belysningen for ditt hjem eller arbeidssted, og få den effekten og atmosfæren du ønsker. Så hvis du ønsker å skape en lyssetting som vil imponere både deg og dine gjester, bør du definitivt vurdere Spectrum LED pære 45°.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

69,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Lysstyrke480 lumens
Spredning45 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelMR16
Bredde50 mm.
Dybde50 mm.