LEDlife LUX2 LED spotpære
3W, dimbar, 12V, MR16 / GU5.3

12V AC/DC.

Bra linse som gir en perfekt spredning.

Passer MR16 downlightLEDlife LUX2 LED spotpære er en fantastisk erstatning for den tradisjonelle 35W-pæren. Med en effekt på kun 3W, sparer man både energi og penger samtidig som man får et lys som er like sterkt som en 35W-pære. Denne pæren passer perfekt i alle hjem, og gir en lysstyrke på hele 300 lumen og en lysspredning på 60 grader.

Men ikke bare er denne pæren energieffektiv, den har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset vil vise alle farger på en vakker og genuin måte. Med denne pæren vil man kunne nyte et naturlig lys som er perfekt for de aller fleste behov.

Denne LED-pæren er også dimbar, noe som gir deg mulighet til å justere lysstyrken etter behov. Dette gjør at man kan skape ulike stemninger i hjemmet, alt fra en romantisk middag til en koselig kveld på sofaen.

Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid. Dette gjør at du kan nyte godt av ditt nye lys i mange år fremover.

Pæren er tilgjengelig i en varm hvit fargetone (2800K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Dette lyset bidrar til å skape en koselig atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset og slappe av etter en lang dag.

Pæren har en størrelse på 50 x Ø50 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å installere i alle hjem. Med denne pæren kan du enkelt oppgradere belysningen i hjemmet ditt på en økonomisk og miljøvennlig måte.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

82,00 kr inkl. mva.

73,80 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
Lysstyrke300 lumens
Spredning60 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk3w
Erstatt35w
Spenning12V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelMR16
Høyde50 mm.
Diameter50 mm.