Spectrum LED pære
4W, 12V, MR16 / GU5.3
Spectrum LED pære er den perfekte løsningen for de som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet sitt. Med en MR16 / GU5.3 fatning og en effekt på 4W, gir denne pæren en lysstyrke på 410 lumen, som er mer enn nok til å lyse opp ethvert rom. En høy lysspredning på 100 grader gir en jevn fordeling av lyset, og sikrer at det ikke er noen mørke flekker i rommet.

Den høye lyskvaliteten på Spectrum LED pære er også verdt å nevne. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer denne pæren et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og gjør det enklere å se detaljer i rommet.

En av de beste egenskapene til Spectrum LED pære er valget mellom tre forskjellige fargetoner. Velg mellom varm hvit, nøytral hvit og kald hvit. Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, og lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær, og er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.

Spectrum LED pære har også en praktisk størrelse på 50 x 50 mm, og må kobles til en 12V forsyning. Dette gjør det enkelt å installere pæren i ethvert rom, og gir deg frihet til å velge hvor du vil ha den.

Alt i alt er Spectrum LED pære et utmerket valg for alle som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet sitt. Med en høy lysstyrke, jevn fordeling av lys, og valget mellom tre forskjellige fargetoner, er denne pæren en av de beste på markedet.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

44,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Lysstyrke410 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Spenning12V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelMR16
Bredde50 mm.
Dybde50 mm.