V-Tac 6,5W LED spotpære
Samsung LED chip, 12V, MR16 / GU5.3

V-Tac 6,5W LED spotpære er en effektiv og energieffektiv løsning for opplysing av både offentlige og private miljøer.

Den avstiver et kraftig lys på opptil 450 lumen, som gir et fokusert lys på 38 grader.

Den er utstyrt med Samsung LED chip, som sikrer en langvarig driftstid opp til 30.000 timer med minimal reduksjon i lysstyrke.

Den er også utstyrt med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, noe som bidrar til å øke levetiden.

Det gir også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger.

Det kan også leveres med 2 fargetoner; varm hvit og nøytral hvit, som gir en behagelig og avslappende atmosfære, eller et effektivt arbeidsmiljø.

Ved å bruke denne LED spotpæren kan man få et lys som er energieffektivt, med høy lysstyrke og kvalitet, samtidig som man reduserer driftskostnadene.



Produktbeskrivelse

Den V-Tac 6,5W LED spotpæren med Samsung LED chip er et pålitelig og energieffektivt alternativ til tradisjonelle spotpærer. Den er designet med en MR16 / GU5.3 fatning og har en effekt på 6,5W, som erstatter en 55W pære.

For å kunne brukes, må pæren kobles til en 12V forsyning. Dette gjør den ideell for bruk i hjemmet, butikker, hoteller og andre steder som bruker lavspennings belysning.

Pæren har en lysstyrke på 450 lumen og et fokusert lys på 38 grader, som sikrer kontrollert og presis belysning. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 bidrar til å vise alle farger på en naturlig og vakker måte. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov.

Med en Samsung LED chip og en produsentgaranti på 5 år kan du være trygg på at denne pæren har høy kvalitet og pålitelighet. Den er designet for å ha en lang levetid på opptil 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Dette gjør den til et varig valg for belysning.

Det er to forskjellige fargetoner å velge mellom for dette produktet. Varm hvit (3000K) skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning. Nøytral hvit (4000K) er ideell for effektiv arbeidsbelysning, uten noen blå eller gule toner som kan påvirke farget gjengivelse.

Pærens dimensjoner er 55 x Ø50 mm, noe som gjør den praktisk og enkel å installere. Produktet har en IP20-klassifisering, som betyr at det ikke er vannbestandig og bør holdes unna fuktige områder.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

52,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke450 lumens
Spredning38 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6,5w
Erstatt55w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelMR16
Høyde55 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC