LEDlife UNO LED spotpære
1W, dimbar, 12V, MR16 / GU5.3

Passer MR16 / downlight.LEDlife UNO LED spotpære er en innovativ og energieffektiv løsning som erstatter 15W halogenpærer. Med sin 1W LED og MR16 / GU5.3 fatning, er denne spotpæren det perfekte valget for de som ønsker å spare strøm og samtidig oppnå en høy lysstyrke. For å sikre optimal ytelse, må LEDlife UNO kobles til en 12V forsyning.


Med en lysstyrke på 100 lumen og et fokusert lys på 45 grader, gir LEDlife UNO en kontrollert og presis belysning. Pæren er også dimbar, slik at man kan justere lysstyrken etter behov. Ved å benytte LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 50.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid.


En annen fordel med LEDlife UNO er dens varme hvite fargetone på 2800K. Den varme fargetonen bidrar til å skape en avslappende og koselig atmosfære, og gjør at man kan nyte belysningen på en behagelig måte. Med en dimensjon på 53 x Ø50 mm, er LEDlife UNO en liten og kompakt spotpære som passer perfekt til både hjemmebruk og profesjonell belysning.


Samlet sett er LEDlife UNO en energieffektiv og pålitelig spotpære med lang levetid og høy lysstyrke. Den varme fargetonen gir en avslappende atmosfære, og den kompakte størrelsen gjør den enkel å installere og bruke. Med LEDlife UNO kan man spare strøm og samtidig nyte en optimal belysning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

110,00 kr inkl. mva.

99,00 kr  ved kjøp av 10+

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2800K
Lysstyrke100 lumens
Spredning45 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Erstatt15w
Spenning12V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelMR16
Høyde53 mm.
Diameter50 mm.