V-Tac 100W LED lyskaster
100LM/W, innebygd skumringsrele, arbeidslampe, utendørs

100W LED lyskaster med skumringsrele fra V-Tac.

Denne lyskasteren har innebygd skumringssensor, så lyskasteren tenner når det bliver mørkt, og slukker igen når det bliver lyst.
Den innebygd lyssensor måler lysniveauet omkring lyskasteren, og tenner automatisk når lyset er under 140 lux.

Dette gør den lett å bruke, da den bare skal monteres, og det er ikke behov for ekstern skumringsrele eller astrour.

Flott design og laget i aluminium, som gjør lyskasteren robust.
Perfekt til belysning av hagen, innkjørslen, byggeplassen, skytebanen, hoppbakker, skibakker eller lignendeV-Tac 100W LED lyskaster er en utmerket lyskilde for både innendørs og utendørs bruk. Denne kraftige lyskasteren har en effekt på 100W og må kobles til en 230V strømkilde. Med en lysstyrke på 10000 lumen og en høy lysspredning på 100 grader, gir lyskasteren en jevn fordeling av lyset og lyser opp store områder uten problemer.

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene ved denne lyskasteren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, gir lyskasteren et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og vil gi et klart og tydelig lys som vil hjelpe deg med å se alt rundt deg tydelig.

V-Tac 100W LED lyskaster bruker Samsung LED chip og leveres med en 5-års produsentgaranti. Dette sikrer at du kan stole på lyskasteren din i mange år framover.

Lyskasteren kommer i to forskjellige fargetoner: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige.

V-Tac 100W LED lyskaster har en dimensjon på 248 x 299 x 50 mm og kan brukes utendørs takket være dens IP65-klassifisering. Denne lyskasteren tåler vannsprut og regn og vil derfor fungere perfekt i hagen, parken eller andre utendørsområder. Lyskasteren har også en integrert lyskilde, noe som gjør at du slipper å bytte lyskilden og dermed spare både tid og penger.

Alt i alt er V-Tac 100W LED lyskaster en flott lyskilde som vil lyse opp alt rundt deg på en effektiv og pålitelig måte. Med dens høye lyskvalitet, to forskjellige fargetoner, og IP65-klassifisering, er denne lyskasteren et godt valg for alle som ønsker å ha et kraftig og pålitelig lys i hjemmet eller uteområdene.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Instruction Manual

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

864,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar
  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke10000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk100w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:200-240
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde299 mm.
Bredde248 mm.
Dybde50 mm.
MaterialeAluminium