LED projektør 100W RGB med fjernbetjening

ag.100W.proj.RGB

100W RGB LED projektør.

Lys kulør: 16 forskellige farger.

Lys spredning: 110 grader.

IP 65 klassificeret.

Aluminiumskabinet.

Med fjernkontroll.

Spenning: 230V.



LED projektør 100W RGB med fjernbetjening

Denne LED-projektøren er et kraftig og allsidig belysningsalternativ for både inne- og utendørsbruk. Med effekten på 100W kan den gi et sterkt og klart lys til dine ulike behov.

For å bruke denne projektøren, kreves det at den kobles til en 230V strømforsyning. Dette gir en pålitelig og stabil kraftkilde som sikrer at projektøren fungerer optimalt.

En av de fremragende egenskapene til denne produktet er dens høye spredning på 110 grader. Dette betyr at lyset blir jevnt fordelt over et bredt område, noe som er ideelt for større rom eller utendørsområder.

En annen nyttig funksjon er at projektøren kan dimmes. Dette gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter dine preferanser og behov. Enten du ønsker en mer avslappet atmosfære eller en lysere belysning, kan dette produktet tilpasses etter dine ønsker.

Projektøren har dimensjonene 222 x 277 x 26,5 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å montere i forskjellige områder. Du kan plassere den på vegger, tak eller annet passende sted for å oppnå ønsket lyssetting.

Med en IP65-klassifisering kan denne projektøren trygt brukes utendørs. Den er motstandsdyktig mot vannsprut og regn, og vil derfor fungere pålitelig selv i dårlig værforhold.

Denne LED-projektøren 100W RGB leveres også med en fjernbetjening. Dette gjør det enkelt og praktisk å styre projektørens funksjoner på avstand. Du kan endre fargene, dimme lyset eller slå det av og på ved hjelp av fjernkontrollen.

Samlet sett er LED-projektør 100W RGB med fjernbetjening et pålitelig og allsidig belysningalternativ. Med en kraftig effekt, bred spredning, dimmeegenskaper, mulighet for utendørsbruk og fjernbetjening er dette produktet ideelt for alle dine belysningsbehov.-

Mer informasjon

667,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRGB
DimbarJa
Spredning110 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk100w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde277 mm.
Bredde222 mm.
Dybde26,5 mm.