10W LED lyskaster
Varm hvit, IP65 vanntett

10W.proj.WP

Fin 10W lyskaster som har en lysstyrke på 700 lumen.

Fin design og laget i aluminium, som gjør prosjektøren robust.

Lysfarge: varm hvit
Lys spredning: 140 grader.
IP65-godkjent.Detaljert beskrivelse

Denne 10W LED lyskasteren i varm hvit utgave er et effektivt og pålitelig belysningsalternativ. Med en effekt på 10W er den i stand til å gi en høy lysstyrke på 700 lumen. Dette gjør den perfekt egnet for både utendørs og innendørs bruk.

For å kunne bruke denne lyskasteren må den kobles til en standard 230V strømforsyning. Den er utstyrt med en integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe noen ekstra lyskilder separat. Alt du trenger å gjøre er å koble den til strømmen og den vil være klar til bruk.

En av fordelene med denne lyskasteren er dens høye lysspredning på 120 grader. Dette betyr at lyset blir jevnt fordelt og gir en god belysning i området den er rettet mot. Dette er ideelt for utendørs belysning der du ønsker å dekke et større område.

En annen fordel med denne lyskasteren er dens IP65 vanntett rating. Dette gjør den egnet for utendørs bruk, da den kan motstå vannsprut og regn. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for at den blir påvirket av dårlig vær.

Denne 10W LED lyskasteren i varm hvit utgave er et pålitelig og slitesterkt belysningsalternativ som kan brukes både innendørs og utendørs. Med sine høye lysstyrke, lysfordeling og vanntett rating er den perfekt for å skape en god belysning i ulike miljøer.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett

Populære tilleggskjøp:
- V-Tac Spyd til LED lyskastere - Diameter 3,5 cm, Høyde 15 cm

Mer informasjon

264,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke700 lumens
Spredning120 grader
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
MaterialeAluminium