V-Tac 50W LED lyskaster
150LM/W, arbeidslampe, utendørs

50W lyskaster med Samsung LED chip som har en lysstyrke på 7500 lumen.

Fin design og laget i aluminium, som gjør lyskasteren robust.
Perfekt til belysning av hagen, innkjørselen, byggeplassen, skytebanen, hoppbakker, skibakker eller lignendeEffektiv og pålitelig V-Tac 50W LED lyskaster for utendørs bruk

Effekt: 50W

Tilførsel: Må kobles til 230V strømtilførsel

Lysstyrke: Med en imponerende lysstyrke på 7500 lumen, gir denne LED lyskasteren en kraftig og jevn fordeling av lys med en lysspredning på 100 grader. Dette sikrer at området blir godt opplyst uten noen mørke områder.

V-Tac Evolution serie: Dette produktet er en del av V-Tac Evolution serien, som tilbyr høykvalitetsprodukter med en garanti på hele 5 år. Med denne garantien kan du være trygg på at produktet er holdbart og av god kvalitet.

Lang levetid: Denne LED lyskasteren er laget med bruk av LED-er av høyeste kvalitet. Dette bidrar til at produktet har en lang og sikker driftstid på opptil 30 000 timer. I tillegg vil du oppleve minimal reduksjon i lysstyrken over tid. Kombinert med en pålitelig driver og effektiv kjøling, kan du forvente at denne lyskasteren har en lang levetid.

Fargetone: V-Tac 50W LED lyskaster er tilgjengelig i varm hvit fargetone (3000K). Den varme fargetonen skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for områder hvor du ønsker å skape en koselig stemning.

Dimensjoner: Denne lyskasteren har følgende dimensjoner: 198 x 242 x 46 mm. Dette gjør den kompakt og enkel å installere.

IP65-sertifisert: Denne lyskasteren er IP65-sertifisert, noe som betyr at den kan brukes utendørs og tåler vannsprut og regn. Dette gjør den ideell for installasjon i hager, terrasser eller andre utendørsområder som trenger god belysning.

Integrert lyskilde: Denne V-Tac 50W LED lyskasteren kommer med en integrert lyskilde, noe som betyr at du ikke trenger å skifte pære eller lyskilde. Dette gjør den enkel å vedlikeholde og gir deg en bekymringsfri opplevelse.


Husk tilleggskjøp:
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett

Populære tilleggskjøp:
- V-Tac Spyd til LED lyskastere - Diameter 3,5 cm, Høyde 15 cm


Dokumenter og attester:
- Ies

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

495,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar
  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke7500 lumens
Spredning100 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk50w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:200-240
EnergiklasseB (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde242 mm.
Bredde198 mm.
Dybde46 mm.
MaterialeAluminium