V-Tac 10W LED lyskaster
Arbeidslampe, rød, utendørs

10W lyskaster som har en lysstyrke på 850 lumen – 33% mer lys enn standard LED-lyskaster!

Fin design og laget i aluminium, som gjør prosjektøren robust.
Perfekt til belysning av hagen, innkjørselen eller lignende.V-Tac 10W LED lyskaster er en pålitelig og effektiv lyskilde som er ideell for utendørs bruk. Med en effekt på 10W og en høy spredning på 110 grader, sikrer den en jevn fordeling av lys og gir en lysstyrke som er perfekt for å lyse opp et område. Denne lyskasteren er utformet for å være koblet til en 230V forsyning, og den har dimensjoner på 112 x 110 x 22 mm, noe som gjør den enkel å installere og bruke.


En av de store fordelene med V-Tac 10W LED lyskaster er dens IP65-klassifisering. Dette betyr at den er fullstendig beskyttet mot vannsprut og regn, noe som gjør den ideell for bruk utendørs. Enten det er å belyse en hage, en parkeringsplass eller en bygning, vil denne lyskasteren gjøre en utmerket jobb med å gi lys og sikkerhet i alle værforhold.


I tillegg til sin pålitelige ytelse og robuste design, har V-Tac 10W LED lyskaster også en integrert lyskilde. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe og installere separate lyskilder, noe som sparer tid og penger. Det gjør også at lyskasteren er enkel å vedlikeholde, siden du ikke trenger å bekymre deg for å bytte ut lyskilden.


Alt i alt er V-Tac 10W LED lyskaster en pålitelig og effektiv lyskilde som er perfekt for utendørs bruk. Med sin høye spredning, IP65-klassifisering og integrerte lyskilde, vil den gi lys og sikkerhet i alle værforhold.


Dokumenter og attester:
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

134,00 kr inkl. mva.

  • Rød
  • Ikke dimbar
  • Svart

Sendes innen 9-11 dager


Dataark

Lys
LysfargeRød
DimbarNei
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 200-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde110 mm.
Bredde112 mm.
Dybde22 mm.
MaterialeAluminium