Dimbar 9W LED lyskaster
Varm hvit, arbeidslampe, utendørs

9W.proj.dim

10W dimbar lyskaster

Lysfarge: varm hvit.

IP65-godkjent.Dimbar 9W LED lyskaster, Varm hvit, arbeidslampe, utendørs

Dette LED lyskasteret er perfekt for utendørs belysning og har mange praktiske funksjoner. Med en effekt på 9W er det energieffektivt og gir samtidig en god lysstyrke.

Lyskasteren må kobles til en 230V strømkilde, og den er enkel å installere. Den har en lysstyrke på 550 lumen, som gir tilstrekkelig lys i ulike utendørs omgivelser. Med en stor lysspredning på 140 grader fordeler lyset seg jevnt og skaper en god belysning.

Denne lyskasteren har også en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at den viser farger på en naturlig og nøyaktig måte. Uansett om du bruker den til arbeidslampe eller til generell belysning, vil den vise objekter og omgivelser på en vakker og genuin måte.

En stor fordel med denne lyskasteren er at den kan dimmes. Dette gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter behov, enten du vil ha en mer dempet belysning eller ønsker maksimalt lys. Det gjør den også allsidig og egnet for ulike anledninger eller stemninger.

Med IP65-klassifiseringen kan du trygt bruke denne lyskasteren utendørs. Den er motstandsdyktig mot vannsprut og regn, og vil derfor fungere godt selv i dårlige værforhold. Dermed kan du trygt benytte deg av den for å belyse uteplassen, hagen eller andre utendørs områder.

Dette produktet har også en integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å installere og bruke det. Du får dermed alt du trenger i én pakke, uten å behøve å kjøpe separate lyskilder eller tilbehør.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett

Populære tilleggskjøp:
- V-Tac Spyd til LED lyskastere - Diameter 3,5 cm, Høyde 15 cm

Mer informasjon

403,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 4-6 dager


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke550 lumens
Spredning140 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner