Dimbar 9W LED lyskaster
Varm hvit, arbeidslampe, utendørs

9W.proj.dim

10W dimbar lyskaster

Lysfarge: varm hvit.

IP65-godkjent.Introduser dimbare 9W LED lyskasteren - et produkt som er utformet for å gi deg en optimal lysopplevelse. Med en effekt på 9W og en tilkobling på 230V, er denne lyskasteren ideell for å lyse opp større områder. Med en lysstyrke på 550 lumen og en imponerende lysspredning på 140 grader, sikrer den en jevn fordeling av lys som vil gi deg en lysopplevelse som er både vakker og funksjonell.


Det beste med dimbare LED lyskasteren er at den gir en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset er naturlig og gir en vakker og genuin visning av alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, uansett om du bruker den i hjemmet eller på arbeidsplassen.


En av de beste funksjonene til denne lyskasteren er at den kan dimmes, slik at du kan justere lysstyrken etter dine behov. Dette gjør den perfekt for bruk i en rekke ulike situasjoner og rom. Enten du vil ha mykt og dempet lys for en koselig kveld hjemme, eller sterkt og intenst lys for arbeid eller aktiviteter, kan denne lyskasteren gi deg det du trenger.


En annen stor fordel med denne lyskasteren er at den har en IP65-sertifisering, noe som betyr at den kan brukes utendørs og tåler vannsprut og regn. Dette gjør den til et ideelt valg for å lyse opp hagen, terrassen eller inngangspartiet. Med en integrert lyskilde, trenger du ikke å bekymre deg for å skifte ut lyskilden, noe som gjør den til en praktisk og kostnadseffektiv løsning.


Alt i alt er dimbare 9W LED lyskasteren et flott produkt som gir deg en optimal lysopplevelse. Med en imponerende lysstyrke, høy lyskvalitet og muligheten til å dimme, kan den brukes i en rekke ulike situasjoner og rom. IP65-sertifiseringen gjør den også egnet for utendørs bruk, noe som gjør den til et allsidig og nyttig produkt å ha.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett

Populære tilleggskjøp:
- V-Tac Spyd til LED lyskastere - Diameter 3,5 cm, Høyde 15 cm

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

355,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke550 lumens
Spredning140 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk9w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner