V-Tac 150W LED lyskaster
100LM/W, innebygd skumringsrele, arbeidslampe, utendørs

150W LED lyskaster med skumringsrele fra V-Tac.

Denne lyskasteren har innebygd skumringssensor, så lyskasteren tenner når det bliver mørkt, og slukker igen når det bliver lyst.
Den innebygd lyssensor måler lysniveauet omkring lyskasteren, og tenner automatisk når lyset er under 140 lux.

Dette gør den lett å bruke, da den bare skal monteres, og det er ikke behov for ekstern skumringsrele eller astrour.

Flott design og laget i aluminium, som gjør lyskasteren robust.
Perfekt til belysning av hagen, innkjørslen, byggeplassen, skytebanen, hoppbakker, skibakker eller lignendeV-Tac 150W LED lyskaster er det perfekte valget for deg som trenger effektiv og kraftig belysning til utendørsområder. Med en effekt på 150W og en lysstyrke på 15000 lumen, vil du få en jevn og god spredning av lys som dekker store områder. Den høye lysspredningen på 100 grader gir en jevn fordeling av lyset, slik at du slipper å bekymre deg for mørke flekker eller områder med dårlig belysning.


Med en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at lyset vil gi en naturlig og klar belysning som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg en god opplevelse av rommet eller området som er belyst.


V-Tac 150W LED lyskaster er utstyrt med Samsung LED chip, noe som sikrer god kvalitet og lang levetid på produktet. I tillegg til dette, kommer lyskasteren med en 5 års produsent garanti, slik at du kan være trygg på at du har gjort et godt kjøp.


Lyskasteren finnes i varm hvit fargetone (3000K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Det varme lyset bidrar til å skape en koselig atmosfære, og er perfekt for utendørsområder som trenger å skape en hyggelig og innbydende stemning.


Med dimensjoner på 219 x 390 x 55 mm, er V-Tac 150W LED lyskaster kompakt og enkel å montere. Den har også en IP65-klassifisering, som gjør at den kan brukes utendørs og tåler vannsprut og regn. Med en integrert lyskilde, kan du være sikker på at du får en effektiv og pålitelig belysning som vil vare i mange år fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

1 564,00 kr inkl. mva.

1 251,20 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar
  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke15000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk150w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:200-240
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde390 mm.
Bredde219 mm.
Dybde55 mm.
MaterialeAluminium