V-Tac 150W LED lyskaster
100LM/W, innebygd skumringsrele, arbeidslampe, utendørs

150W LED lyskaster med skumringsrele fra V-Tac.

Denne lyskasteren har innebygd skumringssensor, så lyskasteren tenner når det bliver mørkt, og slukker igen når det bliver lyst.
Den innebygd lyssensor måler lysniveauet omkring lyskasteren, og tenner automatisk når lyset er under 140 lux.

Dette gør den lett å bruke, da den bare skal monteres, og det er ikke behov for ekstern skumringsrele eller astrour.

Flott design og laget i aluminium, som gjør lyskasteren robust.
Perfekt til belysning av hagen, innkjørslen, byggeplassen, skytebanen, hoppbakker, skibakker eller lignendeV-Tac 150W LED lyskaster, 100LM/W, innebygd skumringsrele, arbeidslampe, utendørs

Dette produktet er en kraftig V-Tac 150W LED lyskaster som er ideell for utendørs bruk. Med en effekt på 150W og en lysstyrke på 15000 lumen, er denne lyskasteren i stand til å lyse opp store områder med høy kvalitet og jevn fordeling av lys. Med en lysspredning på 100 grader kan du være sikker på at lyset vil dekke et bredt område.

En viktig funksjon i denne lyskasteren er det innebygde skumringsreleet som gjør det mulig å automatisere lyskasteren etter behov. Du kan enkelt stille inn den ønskede tidspunktet for når lyskasteren skal slå seg på og av, noe som gir økt bekvemmelighet og energieffektivitet.

Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at dette lyset vil vise alle farger på en naturlig og vakker måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov, enten det er belysning av utendørsområder eller arbeidsområder.

Dette produktet bruker Samsung LED-chip, noe som sikrer en pålitelig og langvarig belysning. I tillegg gir produsenten en 5 års garanti på dette produktet, slik at du kan være trygg på at det vil vare lenge.

Lyskasteren er tilgjengelig i en fargetone: varm hvit (3000K). Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning utendørs.

Dimensjonene på dette produktet er 219 x 390 x 55 mm, noe som gjør det enkelt å installere og plassere i ulike utendørsområder. Med en IP65-klassifisering er denne lyskasteren også beskyttet mot vannsprut og regn, noe som gjør den ideell for utendørsbruk.

Denne lyskasteren kommer med en integrert lyskilde, noe som gjør det enkelt å installere og bruke. Du trenger ikke å bekymre deg for å kjøpe en ekstra lyskilde - alt er inkludert.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 435,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar
  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke15000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk150w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:200-240
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde390 mm.
Bredde219 mm.
Dybde55 mm.
MaterialeAluminium