V-Tac hage lampe med spyd
GU10, IP44, Svart, uten lyskilde

VT-769

Ideell for belysning av planter og hager.

Laget av aluminium og IP44 godkjent. Tåler fuktighet og sprut på fronten.

Lett å montere, bare legg stangen i bakken og koble den til 230V ved hjelp av kabler.


GU10-pære er ikke inkludert.V-Tac hage lampe med spyd er en flott og funksjonell lampe som er ideell for å lyse opp hagen din på en effektiv måte. Med sin høye lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at denne lampen vil produsere et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Dette gjør den perfekt for å skape en koselig atmosfære i hagen din, samtidig som den gir tilstrekkelig lys for de aller fleste behov.


Med en størrelse på 335 x 95 x 95 mm er denne lampen både kompakt og stilig. Den vil passe perfekt inn i enhver hage, og vil ikke ta opp for mye plass. Den er også utstyrt med en IP44-klassifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den til et pålitelig valg for utendørs bruk uansett værforhold.


V-Tac hage lampe med spyd er enkel å installere og kan plasseres i enhver hage, uansett størrelse eller stil. Med sin stilige design vil den også være en flott tillegg til hagen din i seg selv, og vil gi den et koselig og innbydende utseende om kvelden når den lyser opp.


Alt i alt er V-Tac hage lampe med spyd en flott og funksjonell lampe som vil gi deg en høy lyskvalitet og en koselig atmosfære i hagen din. Med sin IP44-klassifisering og enkel installasjon, vil denne lampen være et pålitelig valg for utendørs bruk i mange år fremover.


Populære tilleggskjøp:
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett
- V-Tac svart rund T-koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

275,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
RA>= 80
Forbruk og spenning
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde95 mm.
Bredde335 mm.
Dybde95 mm.