V-Tac hage lampe med spyd
GU10, IP44, Svart, uten lyskilde

VT-769

Ideell for belysning av planter og hager.

Laget av aluminium og IP44 godkjent. Tåler fuktighet og sprut på fronten.

Lett å montere, bare legg stangen i bakken og koble den til 230V ved hjelp av kabler.


GU10-pære er ikke inkludert.Produktbeskrivelse

V-Tac hage lampe med spyd, GU10, IP44, Svart, uten lyskilde er en elegant og funksjonell hagebelysning som vil gi deg et imponerende lysende utemiljø. Med sin svarte farge og moderne design passer den perfekt inn i enhver hagestil.

Data om produktet

  • Lyskvalitet: Høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Det sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.
  • Dimensjoner: 335 x 95 x 95 mm.
  • IP44: Tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør lampen velegnet for hagebruk der den kan bli utsatt for ulike værforhold.
  • Lyskilde: Lampen leveres uten lyskilde, slik at du kan velge den som passer best for dine behov.

Brukervennlig design

Denne hage lampen har en enkel og brukervennlig design. Med et spyd kan den enkelt plasseres i bakken, og du kan justere høyden etter dine preferanser. Den svarte fargen gir et moderne og stilrent utseende som vil se flott ut i enhver hage. Lampen er også enkel å installere, og du trenger ikke være en elektriker for å få den i gang.

Allsidig og holdbar

V-Tac hage lampen er allsidig og kan brukes til ulike formål. Den gir godt lys og kan være praktisk for å lyse opp gangstier, blomsterbed, plener eller andre områder i hagen din. Med sin IP44-klassifisering er den også holdbar og tåler dårligere værforhold, slik at du kan nyte godt av belysning i hagen hele året.

Kundetilfredshet

Våre kunder er veldig fornøyde med denne hage lampen fra V-Tac. Den har blitt verdsatt for sin høye kvalitet, holdbarhet og brukervennlighet. Med en prisvennlig pris vil denne lampen gi deg mye verdi for pengene.

Oppgrader hagebelysningen din med denne flotte V-Tac hage lampen og skap en lysende atmosfære i utemiljøet ditt. Bestill nå og nyt de estetiske og funksjonelle fordelene den har å tilby.


Populære tilleggskjøp:
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett
- V-Tac svart rund T-koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett


Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

275,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarNei
RA>= 80
Forbruk og spenning
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde95 mm.
Bredde335 mm.
Dybde95 mm.