V-Tac LED lyskaster 10W
12V/230V, bærbar, oppladbart

VT-10-R.10W.recharge

Bærbar og oppladbart 10W lyskaster.

 Effektiv og bærbar V-Tac LED lyskaster 10W

Denne V-Tac LED lyskasteren med en effekt på 10W er et flott og praktisk verktøy for alle belysningsbehov. Med sin bærbare og oppladbare design er den ideell for både innendørs og utendørs bruk.

For å oppnå en lysstyrke på 700 lumen, må lyskasteren kobles til en 12V strømkilde. Den høye lysspredningen på 100 grader gir en jevn fordeling av lyset, noe som gjør den egnet for ulike områder og formål.

Lyskvaliteten til dette produktet er høy, med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at det gir et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Uansett om du trenger lys til en fest, arbeidsplass eller annen anvendelse, vil denne lyskasteren gi tilstrekkelig kvalitet.

Ettersom dette produktet bruker LED av høyeste kvalitet, kan du forvente en langvarig og pålitelig drift. Den har en forventet levetid på opptil 30 000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrken over tid. Den profesjonelle og pålitelige driveren samt god kjøling bidrar til å opprettholde produktets kvalitet over lang tid.

Med dimensjoner på 125 x 175 mm passer denne lyskasteren perfekt til ulike områder og er enkel å håndtere. Produktet er også IP44-klassifisert, noe som betyr at det kan tåle fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør det egnet for utendørs bruk, selv i våte omgivelser.

En stor fordel med denne lyskasteren er at den har en integrert lyskilde. Dette betyr at du ikke trenger å investere i ekstra pærer eller lysrør - alt du trenger er inkludert i produktet. Dette gjør det enklere å bruke og gir en mer kostnadseffektiv løsning.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett

Populære tilleggskjøp:
- V-Tac Spyd til LED lyskastere - Diameter 3,5 cm, Høyde 15 cm


Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

438,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke700 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde175 mm.
Bredde125 mm.