V-Tac LED lyskaster 10W
12V/230V, bærbar, oppladbart

VT-10-R.10W.recharge

Bærbar og oppladbart 10W lyskaster.

 V-Tac LED lyskaster 10W er et kraftig og pålitelig produkt som gir en lysstyrke på 700 lumen. Den høye lysspredningen på 100 grader gir en jevn fordeling av lyset, noe som gjør den perfekt til å lyse opp større områder. Med en effekt på 10W er den også energieffektiv, og vil dermed spare deg for penger på strømregningen.


En av de største fordelene med V-Tac LED lyskaster 10W er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85 sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette gjør produktet til et ideelt valg for alle som ønsker å skape en koselig og behagelig atmosfære.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang leve tid. Dette gjør V-Tac LED lyskaster 10W til et pålitelig valg for alle som ønsker å investere i et produkt som vil vare lenge.


Med dimensjoner på 125 x 175 mm er den enkel å installere og passer godt til de fleste utendørsområder. IP44-klassifiseringen betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten, slik at den kan brukes både utendørs og innendørs. Med integrert lyskilde er den også enkel å vedlikeholde og å bytte ut når det er nødvendig.


Alt i alt er V-Tac LED lyskaster 10W et kraftig, pålitelig og energieffektivt produkt som vil gi deg en jevn og behagelig belysning i mange år fremover. Med høy lyskvalitet og en lang levetid er dette et produkt som vil gi deg mye glede og nytte.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett

Populære tilleggskjøp:
- V-Tac Spyd til LED lyskastere - Diameter 3,5 cm, Høyde 15 cm


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

433,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke700 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Spenning12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde175 mm.
Bredde125 mm.