8W LED lyskaster
Varm hvit, IP68, 100% vanntett, Rustfri, 12V

8W.proj.12V.IP68

10W lyskaster med lysstyrke på 650 lumen.

Fin design og laget i rustfritt stål, som gjør lyskasteren robust.

Spenning: 12V AC / DC

Lysfarge: varm hvit

 8W LED lyskaster, Varm hvit, IP68, 100% vanntett, Rustfri, 12V

Denne 8W LED lyskasteren er perfekt for deg som trenger et kraftig, vanntett og energieffektivt lys. Med en effekt på 8W vil denne lyskasteren gi et sterkt og klart lys, samtidig som den er miljøvennlig og energibesparende. Den varme hvite fargetonen vil skape en koselig og behagelig atmosfære i ethvert rom eller utendørsområde.

Denne lyskasteren må kobles til en 12V strømforsyning for å fungere optimalt. Dette gjør den ideell for installasjon i biler, båter eller andre steder hvor 12V forsyning er tilgjengelig. Med integrert lyskilde er den enkel å installere og bruke.

Med en lysstyrke på 650 lumen vil denne lyskasteren gi et sterkt og klart lys som lyser opp ethvert område. Den har også en høy lysspredning på 90 grader, noe som gir en jevn fordeling av lyset og eliminerer skarpe skygger. Dette gjør den ideell for både innendørs og utendørs belysning.

Med dimensjonene på 150 x Ø85 mm passer denne lyskasteren perfekt i de fleste installasjoner. Den er konstruert med rustfritt materiale som sikrer holdbarhet og motstand mot korrosjon. IP68-klassifiseringen gjør den hundre prosent vanntett og gir muligheten til å bruke den under vann opp til en meters dybde. Dette gjør den ideell for belysning av svømmebassenger, fontener eller andre steder hvor vannkontakt er uunngåelig.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett

Mer informasjon

769,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke650 lumens
Spredning90 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Spenning12V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde150 mm.
Diameter85 mm.
MaterialeRustfritt stål