V-Tac 30W LED lyskaster
Samsung LED chip, arbeidslampe, utendørs

30W lyskaster med Samsung Chip, som har en lysstyrke på 2550 lumen – 33% mer lys enn standard LED-lyskaster!

Fin design og laget i aluminium, som gjør prosjektøren robust.

Perfekt til belysning av hagen, innkjørselen eller lignende.V-Tac 30W LED lyskaster er det perfekte valget for deg som ønsker å opplyse større områder med høy kvalitet og effektivitet. Med en effekt på 30W og en lysstyrke på 2400 lumen, vil dette produktet gi deg den belysningen du trenger for å oppnå gode resultater. Lyskasteren må kobles til en 230V forsyning, slik at du kan nyte godt av den strømeffektive teknologien.


Lyskasteren har en høy lysspredning på 100 grader, som sikrer en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at du kan forvente en jevn belysning av området du ønsker å lyse opp. Med en høy lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85, vil lyskasteren gi deg et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg en god belysning uansett hva du trenger det til.


Med Samsung LED chip og 5 års produsent garanti, kan du stole på at dette produktet vil gi deg langvarig og pålitelig belysning. Samsung er kjent for å produsere kvalitetsprodukter, og dette produktet er ingen unntak.


Du kan velge mellom tre forskjellige fargetoner: Varm hvit (3000K), Nøytral hvit (4000K) og Kald hvit. Hver fargetone har sin egen unike egenskap, og du kan velge den som passer best til ditt behov. Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt til å skape en koselig atmosfære. Nøytral fargetone er perfekt for arbeidsmiljøer, da lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær, og er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


Med dimensjoner på 152 x 178 x 28 mm og IP65-klassifisering, kan du bruke denne lyskasteren utendørs, og den vil motstå vannsprut og regn. Dette gjør den perfekt til å lyse opp utendørsområder som hager, parkeringsplasser og fasader.


Alt i alt er V-Tac 30W LED lyskaster et produkt som vil gi deg en pålitelig og langvarig belysning, med høy kvalitet og effektivitet. Med valgmuligheter for fargetone og mulighet for utendørsbruk, vil dette produktet gi deg alt du trenger for å lyse opp dine områder på en effektiv og stilfull måte.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- V-Tac svart rund koblingsboks - Til å montere ledninger, IP68 vanntett

Populære tilleggskjøp:
- V-Tac Spyd til LED lyskastere - Diameter 3,5 cm, Høyde 15 cm


Dokumenter og attester:
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

256,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar
  • Hvit
  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke2400 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk30w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:200-240,50/60Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde178 mm.
Bredde152 mm.
Dybde28 mm.
MaterialeAluminium