V-Tac 200W LED lyskaster
100LM/W, innebygd skumringsrele, arbeidslampe, utendørs

200W LED lyskaster med skumringsrele fra V-Tac.

Denne lyskasteren har innebygd skumringssensor, så lyskasteren tenner når det bliver mørkt, og slukker igen når det bliver lyst.
Den innebygd lyssensor måler lysniveauet omkring lyskasteren, og tenner automatisk når lyset er under 140 lux.

Dette gør den lett å bruke, da den bare skal monteres, og det er ikke behov for ekstern skumringsrele eller astrour.

Flott design og laget i aluminium, som gjør lyskasteren robust.
Perfekt til belysning av hagen, innkjørslen, byggeplassen, skytebanen, hoppbakker, skibakker eller lignendeProduktbeskrivelse

Effekt: 200W. Må kobles til 230V forsyning. Lysstyrke på 20000 lumen med en høy lysspredning på 100 grader, som gir en jevn fordeling av lyset. Dette LED lyskasteren fra V-Tac er et utmerket valg for utendørs bruk som en arbeidslampe eller for å belyse større områder. Den høye lyskvaliteten med en RA-verdi på 80-85 sikrer at lyset viser alle farger naturlig og vakkert. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov. Med sin Samsung LED chip, er dette produktet pålitelig og har lang levetid. Det er også gitt en 5-års produsentgaranti for ekstra trygghet.Fargetone på lyset: Du kan velge mellom 2 fargetoner for å skape ønsket stemning og atmosfære. - Varm hvit (3000K): Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning. - Nøytral hvit (4000K): Denne fargetonen er ideell for et effektivt arbeidsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, og bidrar til at opplyste motiver virker helt naturlige.Med dimensjoner på 371 x 459 x 57 mm passer denne LED lyskasteren perfekt til en rekke utendørs bruksområder. Den har IP65-klassifisering, noe som gjør den egnet for bruk utendørs da den motstår vannsprut og regn. Videre er denne lyskasteren utstyrt med en innebygd lyskilde, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe ekstra lyspærer.Kort oppsummert er V-Tac 200W LED lyskaster et pålitelig og allsidig produkt som gir et høykvalitets naturlig lys. Enten du trenger belysning for arbeid eller ønsker å skape en koselig atmosfære, er denne lyskasteren et utmerket valg.Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Bruksanvisning

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 981,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar
  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke20000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk200w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:220-240V, 50Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde459 mm.
Bredde371 mm.
Dybde57 mm.
MaterialeAluminium