V-Tac 200W LED lyskaster
100LM/W, innebygd skumringsrele, arbeidslampe, utendørs

200W LED lyskaster med skumringsrele fra V-Tac.

Denne lyskasteren har innebygd skumringssensor, så lyskasteren tenner når det bliver mørkt, og slukker igen når det bliver lyst.
Den innebygd lyssensor måler lysniveauet omkring lyskasteren, og tenner automatisk når lyset er under 140 lux.

Dette gør den lett å bruke, da den bare skal monteres, og det er ikke behov for ekstern skumringsrele eller astrour.

Flott design og laget i aluminium, som gjør lyskasteren robust.
Perfekt til belysning av hagen, innkjørslen, byggeplassen, skytebanen, hoppbakker, skibakker eller lignendeIntroduser V-Tac 200W LED lyskasteren – en kraftig og pålitelig lyskilde som vil lyse opp ethvert rom eller utendørsområde med sin imponerende effekt på 200W. For å sikre maksimal ytelse må denne lyskasteren kobles til en 230V forsyning, men med sin lysstyrke på hele 20000 lumen, vil du ikke angre på det ekstra arbeidet.


En av de beste funksjonene til denne lyskasteren er dens høye lysspredning på 100 grader, som gir en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at du får en bredere dekning med lys enn det du kan forvente fra andre lyskastere på markedet. I tillegg til dette, har V-Tac 200W LED lyskasteren en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil garantert gi deg en behagelig opplevelse.


For å sikre at du får en lyskaster som passer dine behov, kan du velge mellom to forskjellige fargetoner – varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). En varm fargetone vil gi en behagelig og avslappende atmosfære hvor man kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. En nøytral fargetone vil derimot gi det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige.


Når det kommer til størrelse, har V-Tac 200W LED lyskasteren dimensjoner på 371 x 459 x 57 mm, og er IP65-sertifisert. Dette betyr at den kan brukes utendørs, motstå vannsprut og regn. Med sin integrerte lyskilde og 5 års produsent garanti, kan du være sikker på at denne lyskasteren vil gi deg en pålitelig og langvarig lyskilde som vil oppfylle dine behov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Instruction Manual

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

-20%

2 083,00 kr inkl. mva.

1 666,40 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar
  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke20000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk200w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:200-240
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde459 mm.
Bredde371 mm.
Dybde57 mm.
MaterialeAluminium