V-Tac 150W LED lyskaster
Samsung LED chip, arbeidslampe, utendørs

Fin design og laget i aluminium, som gjør lyskasteren robust.
Perfekt til belysning av hagen, innkjørselen, byggeplassen, skytebanen, hoppbakker, skibakker eller lignendeEffektiv og holdbar V-Tac 150W LED lyskaster med Samsung LED chip

Denne V-Tac 150W LED lyskasteren er et pålitelig og kraftig arbeidslys som er ideell for utendørs bruk. Med en effekt på 150W og en lysstyrke på imponerende 18000 lumen, er dette en lyskaster som gir rikelig med lys til å opplyse store områder.

Mens mange tradisjonelle lyskastere bruker mye energi og har begrenset levetid, er denne LED lyskasteren utstyrt med Samsung LED chip av høyeste kvalitet. Dette sikrer ikke bare langvarig og pålitelig drift, men også minimal reduksjon i lysstyrke over tid. Med en forventet levetid på opp til 30.000 timer kan du være trygg på at denne lyskasteren vil vare i mange år framover.

En annen fordel med denne V-Tac lyskasteren er dens høye lysspredning på 100 grader. Dette betyr at lyset blir jevnt fordelt over et stort område, noe som er ideelt for utendørs bruk. Den nøytrale fargetonen på 4000K gir et naturlig og behagelig lys uten blå eller gule toner, slik at opplyste objekter virker helt naturlige.

Med en RA-verdi på 80-85 er denne lyskasteren i stand til å gjengi fargene på en autentisk og vakker måte. Dette gjør den egnet for de aller fleste behov, enten det er for profesjonelt eller personlig bruk. Du kan være trygg på at fargene vil se levende og naturtro ut under dette lyset.

For å gi deg ekstra trygghet er denne LED lyskasteren også utstyrt med en 5 års produsentgaranti. Dette bekrefter kvaliteten og påliteligheten til produktet, og gir deg ekstra ro i sinnet når du kjøper det.

Med dimensjonene 322 x 404 x 52 mm er denne lyskasteren kompakt og enkel å installere. Den er også IP65-klassifisert, noe som betyr at den er motstandsdyktig mot vannsprut og regn. Du kan trygt bruke den utendørs uten bekymring for været.

Samlet sett er denne V-Tac 150W LED lyskasteren et pålitelig og energieffektivt valg for utendørs belysning. Med sin høye lysstyrke, lang levetid og gode lyskvalitet, vil denne lyskasteren passe til de aller fleste behov. Enten du trenger å opplyse en byggeplass, en hage eller et annet utendørsområde, kan du stole på at denne lyskasteren vil gi deg effektiv og pålitelig belysning i lang tid framover.


Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

1 483,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Ikke dimbar
  • Hvit
  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke18000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk150w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:220-240V, 50Hz
EnergiklasseD (A-G)
Dimensjoner
Høyde404 mm.
Bredde322 mm.
Dybde52 mm.