V-Tac 200W LED lyskaster
Samsung LED chip, 120LM/W, arbeidslampe, utendørs

200W lyskaster med Samsung LED chip som har en lysstyrke på 24000lumen.

Fin design og laget i aluminium, som gjør lyskasteren robust.
Perfekt til belysning av hagen, innkjørselen, byggeplassen, skytebanen, hoppbakker, skibakker eller lignende



V-Tac 200W LED lyskaster er et kraftig og pålitelig produkt som gir en imponerende lysstyrke på 24000 lumen. Med en spredning på 100 grader, gir den en jevn fordeling av lyset som dekker store områder. Med en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, gir den et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Dette gjør den egnet for de aller fleste behov.


Med Samsung LED chip og en produsentgaranti på 5 år, kan man være sikker på at produktet er av høy kvalitet og vil ha en lang levetid. LED av høyeste kvalitet sikrer en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan man forvente at produktet vil holde lenge.


Man kan velge mellom to forskjellige fargetoner: nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6400K). Nøytral fargetone gir et perfekt og effektivt arbeidsmiljø. Lyset er uten blå eller gule toner, slik at opplyste motiver virker helt naturlige. Kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen brukes sjelden i Skandinavia, men er populær til lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.


Produktet har dimensjoner på 439 x 346 x 56 mm og kan brukes utendørs, da den har en IP65-sertifisering som beskytter mot vannsprut og regn. Den har også en integrert lyskilde som gjør at man ikke trenger å bytte ut lyskilden.


V-Tac 200W LED lyskaster er et kraftig og pålitelig produkt som vil gi deg en jevn fordeling av lys og en høy lyskvalitet. Med forskjellige fargetoner å velge mellom, kan man tilpasse lyskasteren til sine behov, og den kan brukes både innendørs og utendørs. Med en lang levetid og en produsentgaranti på 5 år, kan man være sikker på at man får et produkt av høy kvalitet som vil holde lenge.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Lm-80
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

2 068,00 kr inkl. mva.

  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar
  • Svart

På lager.


Dataark

Lys
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6400K
DimbarNei
Lysstyrke24000 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk200w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:200-240
EnergiklasseD (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde346 mm.
Bredde439 mm.
Dybde56 mm.
MaterialeAluminium