Redusert pris! Restsalg: LEDlife 4W LED kronepære - Karbon filamenter, røkt glass, dimbar, ekstra varm hvit, 2200K, A60, E27 ledlife

Restsalg: LEDlife 4W LED kronepære
Karbon filamenter, røkt glass, dimbar, ekstra varm hvit, 2200K, A60, E27

Dimbar E27 LED-kronepære med filament-LED – med fin røkt glass.

Ligner en tradisjonell kronepære og de lange filament-LED-pærene sikrer et jevnt og behagelig lys.

Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig.Produktbeskrivelse

LEDlife 4W LED kronepære er en stilfull og energieffektiv lyskilde som er perfekt for å skape en koselig atmosfære i hjemmet ditt. Denne LED-kronepæren har karbon filamenter og et røkt glass som gir den et elegant og vintage utseende.

Lysstyrke og spredning: Denne 4W LED-kronepæren har en lysstyrke på 300 lumen og en høy lysspredning på 300 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset, som er ideelt for å lyse opp rommet på en behagelig måte.

Lyskvalitet: LEDlife 4W LED kronepære har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Uansett om du trenger lys til lesing, arbeid eller hygge, vil denne LED-pæren oppfylle dine behov.

Dimbar: Denne LED-kronepæren er dimbar, noe som gir deg full kontroll over lysstyrken og skaper den stemningen du ønsker i rommet.

Fargetone på lyset

Ekstra varm hvit (2200K): Den ekstra varme hvite fargetonen gir et koselig og varmt lys, med et uttrykk i stil med gammeldags glødetrådpærer. Dette skaper en hyggelig atmosfære og er perfekt for avslapning etter en lang dag.

Dimensjoner

LEDlife 4W LED kronepære har følgende dimensjoner: 75 x Ø46 mm. Dette gjør den enkel å plassere i ulike lamper og armaturer, og gir deg muligheten til å skape et vakkert lysdesign i hjemmet ditt.

Med sin energieffektivitet, stilfulle design, høye lyskvalitet og dimbare funksjon, er LEDlife 4W LED kronepære et flott valg for de som ønsker å skape en stemningsfull belysning i hjemmet sitt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

-30%

135,00 kr inkl. mva.

94,50 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Dimbar

Sendes innen 44-46 dager


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
Lysstyrke300 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk4w
Erstatt35w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde75 mm.
Diameter46 mm.
MaterialeGlass