10 stk 2W LED pære
ST14, COB filament, klart glas, E27

Denne 2W COB LED-en i klart glass er perfekt for alle rom i hjemmet ditt. Det gir et sterkt, naturlig lys som er energieffektivt og langvarig.Denne 10-pakningen med 2W LED-pærer har en E27 stor fatning og krever en 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 140 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, gir disse pærene en jevn fordeling av lys i hele rommet. Du trenger ikke lenger bekymre deg for mørke hjørner eller områder i rommet som ikke får nok lys.

En av de største fordelene med disse LED-pærene er deres høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer disse pærene et naturlig lys som viser alle farger på en vakkert og genuint måte. Uansett hvilket rom eller behov du har, vil disse pærene gi tilstrekkelig lyskvalitet for å skape en behagelig atmosfære.

Disse LED-pærene er tilgjengelige i en varm hvit fargetone på 2700K. Den varme fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, og bidrar til å skape en koselig atmosfære i ethvert rom. Enten du vil slappe av med en god bok eller ha en romantisk kveld med din kjære, vil disse pærene gi akkurat den riktige mengden av varmt og behagelig lys.

Med dimensjoner på 84 x Ø45 mm, passer disse LED-pærene perfekt til alle typer lamper og armaturer. Enten du trenger å erstatte gamle pærer eller ønsker å oppgradere lyskvaliteten i hjemmet ditt, vil denne 10-pakningen med 2W LED-pærer gi deg lys og kvalitet til en rimelig pris.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

286,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke140 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde84 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlass