10 stk 2W LED pære
ST14, COB filament, klart glas, E27

Denne 2W COB LED-en i klart glass er perfekt for alle rom i hjemmet ditt. Det gir et sterkt, naturlig lys som er energieffektivt og langvarig.Data om produktet

10 stk 2W LED pære, ST14, COB filament, klart glas, E27

2W med E27 stor fatning. Denne LED-pæren har en effekt på 2 watt og passer til lamper med en E27 stor fatning. Enkel å installere og er kompatibel med de fleste lysarmaturer.

Må kobles til 230V forsyning. Denne LED-pæren krever en strømforsyning på 230 volt for å fungere optimalt. Pass på å ha riktig spenning tilgjengelig før du installerer pæren.

Lysstyrken er 140 lumen. Med en lysstyrke på 140 lumen gir denne LED-pæren tilstrekkelig belysning til de fleste behov. Den er egnet for både generell belysning og dekorative formål.

LED-pæren har en høy lysspredning på 360 grader. Dette betyr at lyset sprer seg jevnt i alle retninger, noe som gir en jevn fordeling av lyset i rommet. Du vil oppleve konstant og balansert belysning i hele området.

Pæren har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer et naturlig og vakkert lys som viser alle farger på en genuin måte. Uansett om du bruker pæren til lesing, arbeid eller stemningsbelysning, vil du oppleve en høy kvalitet på lyset.

Fargetone på lyset:

Denne LED-pæren finnes i fargetonen varm hvit (2700K). Varm hvit fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære. Det varme lyset skaper en koselig stemning som er perfekt for avslapping eller hyggelige sammenkomster.

Dimensjoner:

LED-pæren har følgende dimensjoner: 84 x Ø45 mm. Denne størrelsen gjør den enkel å installere i de fleste lamper og lysarmaturer. Pass på å sjekke at pæren passer til din lampe før du kjøper eller installerer den.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

303,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke140 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde84 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlass