Spectrum 5.5 W LED kronepære
G45, karbon filamenter, dimbar, E27Den Spectrum 5.5 W LED kronepæren er et kraftig og energieffektivt lysalternativ med en stor E27-fatning. Denne pæren krever en tilkobling til en 230V strømkilde for å fungere optimalt.

Med en lysstyrke på 710 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir denne pæren en jevn og bred fordeling av lyset. Dette sikrer at rommet blir godt opplyst og at ingen områder blir oversett. Lyset har også en høy kvalitet med en RA-verdi på 80-85, som betyr at det viser alle farger på en vakker og genuin måte. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov, enten det er i hjemmet, på kontoret eller andre steder.

En annen flott funksjon med Spectrum 5.5 W LED kronepæren er at den er dimbar. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter behov og skape den perfekte atmosfæren for enhver anledning. Enten du ønsker et dempet og avslappende lys, eller et sterkt og energisk lys, kan denne pæren tilpasses etter dine preferanser.

En viktig egenskap med denne pæren er at den er flicker free eller flimrerfri. Dette betyr at den ikke avgir flimrende lys som kan være plagsomt for både mennesker og dyr. Dette gjør den også egnet til bruk i forbindelse med foto- og videoopptak hvor en jevn og stabil lyskilde er nødvendig.

Når det gjelder fargetonen på lyset, kommer Spectrum 5.5 W LED kronepæren i varm hvit (2700K). Denne fargetonen gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig og hyggelig stemning i rommet.

Når det kommer til dimensjonene, har denne pæren målene 76 x Ø45 mm. Den har også en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor ikke bør brukes i fuktige områder.

Alt i alt er Spectrum 5.5 W LED kronepære et pålitelig og allsidig lysvalg som passer til en rekke behov. Med sin kraftige lysstyrke, høye kvalitet og flimrerfrie design, er denne pæren ideell for de som ønsker å skape en behagelig og vakkert opplyst atmosfære i sine omgivelser.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

60,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarJa
Lysstyrke710 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5.5w
Spenning230V
EnergiklasseE (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde76 mm.
Diameter45 mm.