6W LED kronepære
G45, dimbar, mattert glas, E27

6W LED Kronepæren fra har blitt utviklet for å gi høy lyskvalitet og energieffektivitet.

Den har en høy lysstyrke på 480 lumen med en retningsbestemt spredning på 160 grader, og en RA-verdi på 80-85 som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger.

Lyset har en behagelig fargetone med en varm hvit tone som gir en avslappende og koselig atmosfære.

Den er kompakt og elegant og har en diameter på 45 mm og en høyde på 72 mm.

Den er utstyrt med en E27 stor fatning og forsynes med 230V strøm.

Den er dimbar for å tilpasse lysstyrken til dine behov, noe som gir deg full kontroll.

6W LED Kronepæren er miljøvennlig, energieffektiv og har en lang levetid på opptil 20.000 timer, noe som betyr at du kan nyte det naturlige og varme lyset i mange år.Produktbeskrivelse:

Denne 6W LED kronepæren, G45, er et nyttig tillegg til ethvert rom. Med en E27 stor fatning kan den enkelt kobles til en 230V strømkilde. Med en lysstyrke på 480 lumen og en retningsbestemt spredning på 160 grader, gir denne pæren et jevnt og klart lys over et stort område. En av de store fordelene med denne kronepæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, viser den vakkert og genuint alle farger og sikrer en naturlig og behagelig belysning.

Du har muligheten til å velge mellom en dimbar eller ikke-dimbar variant av denne pæren. Dette gir deg fleksibilitet til å justere lysstyrken etter behov og preferanser.

Fargetoner:

Produktet er tilgjengelig i forskjellige fargetoner, slik at du kan tilpasse belysningen etter din egen stil og smak. Velg mellom varm hvit (3000K), nøytral hvit (4000K) og kald hvit (6000K).

  • Varm hvit fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære. Det varme lyset skaper en koselig og avslappende stemning i rommet.
  • Nøytral hvit fargetone gir et naturlig og effektivt arbeidsmiljø. Lyset er uten blå eller gule toner, noe som gjør at opplyste objekter ser helt naturlige ut.
  • Kald hvit fargetone gir et klart blåaktig lys. Denne fargen er mindre vanlig i Skandinavia, men er populær i lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.

Dimensjoner:

Denne LED pæren har dimensjoner på 72 x Ø45 mm, noe som gjør den kompakt og enkel å installere i forskjellige lamper og belysningsenheter. Med sin stilige mattglassdesign passer den også godt inn i alle estetiske og moderne omgivelser.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

33,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald
  • Ikke dimbar
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarJa
Lysstyrke480 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde72 mm.
Diameter45 mm.