6W LED kronepære
G45, dimbar, mattert glas, E27Denne 6W LED kronepæren er perfekt for de som ønsker en energieffektiv lyskilde med høy kvalitet. Med en E27 stor fatning kan den enkelt kobles til 230V forsyning og gir en lysstyrke på hele 480 lumen. Den retningsbestemte spredningen på 160 grader sikrer at lyset når ut til alle kriker og kroker i rommet.

Det som virkelig skiller denne kronepæren fra andre LED-pærer er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85 vil lyset være naturlig og vakkert, og alle farger vil bli gjengitt på en genuin måte. Dette gjør den ideell for de aller fleste behov, enten det er i hjemmet eller på kontoret.

En annen fordel ved denne kronepæren er at den er dimbar. Dette betyr at du kan justere lysstyrken etter behov, og dermed skape den perfekte atmosfæren i rommet. Denne funksjonen kan være spesielt nyttig i stuer og soverom, hvor man ønsker å skape en avslappende og koselig stemning.

Pæren kommer i en varm hvit fargetone (3000K), som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Dette lyset bidrar til å skape en koselig atmosfære, og er ideelt for avslapping og hygge.

Kronepæren har også en kompakt størrelse, med dimensjoner på 72 x Ø45 mm. Dette gjør den enkel å installere i ulike lamper og armaturer.

Alt i alt er denne 6W LED kronepæren en utmerket lyskilde for de som ønsker høy kvalitet og energieffektivitet. Med sin høye lyskvalitet, dimbare funksjon og varme fargetone, vil den skape en avslappende og koselig atmosfære i ethvert rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

36,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarJa
Lysstyrke480 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk6w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde72 mm.
Diameter45 mm.