1W LED kronepære
G45, karbon filamenter, klart glas, E27Denne 1W LED-kronepæren er utstyrt med en E27 stor fatning, som gjør den enkel å installere i ulike lamper og armaturer. For å kunne bruke pæren må den kobles til en 230V strømforsyning.

Med en lysstyrke på 100 lumen og en høy lysspredning på 270 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lyset i rommet. Dette betyr at lyset når alle kroker og kriker, og skaper en behagelig atmosfære.

En av de viktigste egenskapene ved denne LED-pæren er dens høye lyskvalitet. Den har en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette betyr at du får en realistisk og naturlig belysning, som er tilstrekkelig for de aller fleste behov.

Når det gjelder fargetonen på lyset, har du to valgmuligheter. Du kan velge mellom varm hvit (2700K) og nøytral hvit (4000K).

Varm hvit fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære. Lyset er varmt og bidrar til å skape en koselig stemning. Det er perfekt for rom hvor man ønsker å slappe av og nyte en avslappende atmosfære.

Nøytral hvit fargetone derimot, gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Lyset er uten blå eller gule toner, og opplyste motiver virker helt naturlige. Dette er ideelt for kontorer, verksteder eller andre steder hvor man trenger godt lys for å jobbe effektivt.

Pæren har også kompakte dimensjoner, med målene 72 x Ø45 mm. Dette gjør den enkel å plassere i ulike lamper og armaturer uten å ta opp for mye plass.

Alt i alt er denne 1W LED-kronepæren med E27 stor fatning et utmerket valg for de som ønsker en energieffektiv og høykvalitets lyskilde. Den gir en jevn fordeling av lys, har to valgmuligheter for fargetone, og er enkel å installere i ulike lamper og armaturer. Uansett om du trenger lys til avslapning eller arbeid, vil denne pæren kunne møte dine behov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

27,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke100 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde72 mm.
Diameter45 mm.