1W LED kronepære
G45, karbon filamenter, klart glas, E27Denne 1W LED kronepæren med E27 stor fatning er perfekt for de som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet sitt. Med en lysstyrke på 100 lumen og en høy lysspredning på 270 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lyset. Dette gjør at rommet blir fullstendig opplyst, og alle hjørner får like mye lys.

Pæren har en høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85, som sikrer et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og gir en behagelig atmosfære i hjemmet.

Pæren er tilgjengelig i varm hvit (2700K) fargetone, som gir en behagelig og avslappende atmosfære. Dette bidrar til å skape en koselig og avslappende atmosfære i rommet.

Med dimensjoner på 72 x Ø45 mm, passer denne pæren perfekt i de fleste lamper og armaturer. Den må kobles til 230V forsyning, som gjør det enkelt å montere og bruke.

Totalt sett er denne 1W LED kronepæren et flott valg for de som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet sitt. Med en høy lyskvalitet og jevn fordeling av lys, er denne pæren perfekt for å skape en avslappende og koselig atmosfære i ethvert rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

36,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke100 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde72 mm.
Diameter45 mm.