LED-POL 1,3W LED pære
G45, karbon filamenter, E27LED-POL 1,3W LED pære er en utmerket dekorasjonsbelysning som vil gi deg enestående lysstyrke og kvalitet. Med sin store E27 fatning kan den enkelt monteres i en rekke områder, og den krever en standard 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 55 lumen og en høy lysspredning på 360 grader, gir denne LED-pæren en jevn fordeling av lyset som vil gi deg en behagelig og avslappende atmosfære i ethvert rom.

En av de mest imponerende funksjonene til LED-POL 1,3W LED pære er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette betyr at lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov og vil gi deg enestående belysning hvor som helst du velger å bruke den.

Når det gjelder fargetone på lyset, finnes LED-POL 1,3W LED pære i varm hvit (2700K). Dette gir en varm fargetone som vil gi deg en behagelig og avslappende atmosfære. Dette er perfekt for rom som stuer, soverom og spisesteder.

Til slutt, når det gjelder dimensjonene til LED-POL 1,3W LED pære, er den 78 x Ø45 mm. Dette betyr at den er liten nok til å passe inn i de fleste lamper og dekorative belysningssystemer, men likevel stor nok til å gi deg den belysningen du trenger. Med sin enkle installasjon og høye kvalitet, er LED-POL 1,3W LED pære et flott valg for alle dine dekorative belysningsbehov.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

39,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge2700K
DimbarNei
Lysstyrke55 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1,3w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde78 mm.
Diameter45 mm.