0,6W Farget LED kronepære
Rød, Karbon filamenter, E27Denne 0,6W kronepæren med E27 stor fatning er et flott tilskudd til ethvert hjem eller kontor. Med en lysstyrke på 50 lumen kan den lyse opp et rom på en jevn og behagelig måte takket være en høy lysspredning på 300 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset som gir en behagelig atmosfære.

En av de beste funksjonene ved denne kronepæren er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85 gir den et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Dette er ideelt for ulike behov, enten det er å lese, arbeide eller slappe av.

Med dimensjoner på 85 x Ø45 mm passer denne kronepæren perfekt inn i de fleste lamper og lysarmaturer. Det er viktig å merke seg at den må kobles til en 230V forsyning for å fungere.

Det er også viktig å merke seg at denne kronepæren har en IP20 rating, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør den ikke brukes i områder med høy luftfuktighet eller der det er fare for at den blir utsatt for vann.

Totalt sett er denne 0,6W kronepæren med E27 stor fatning et flott valg for de som ønsker en høykvalitets lyskilde til et rimelig pris. Med sin jevne lysspredning og høye lyskvalitet vil den gi et behagelig lys til ethvert rom.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

33,00 kr inkl. mva.

  • Rød
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeRød
DimbarNei
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk0.6w
Spenning230V
Spenningsintervall220-240V,50Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde85 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlass