Zigbee Lysdimmer Til Ledning
Hvit

5714255007855

Denne geniale dimmeren er den perfekte løsningen for å gjøre dine normale dimbare LED -pærer klare til kontroll via Philips Hue -systemet. Du kan nå enkelt og enkelt koble opp til 50W -ledd på denne dimmeren, som tilsvarer 100W halogen. Dette betyr at du kan glede deg over Philips Hue -funksjonalitet selv med dine eksisterende LED -pærer.

Dimmeren kan lett kobles til Philips Hue -systemet og kan bli funnet som en pære i appen. Dette betyr at du kan kontrollere de normale LED -pærene dine sammen med de andre Philips Hue -produktene. Det gir deg full kontroll over hjemmet ditt, uansett hvilken type pærer du har installert.

Denne dimmeren kan lett settes inn i ledningen til en lampe og kan kontrolleres via Zigbee gjennom f.eks. Philips Hue. Produktet kan også betjenes direkte på Turn -knappen på enheten, slik at du kan justere lyset nøyaktig til dine behov. Dimmeren er montert direkte på ledningen, noe som gjør den veldig diskret og minimalt invasiv for interiøret ditt.

Produktet har fordelen at det husker innstillingen når de slår av strømmen, så det starter opp på samme sted ved tenning. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å måtte justere lysstyrken hver gang du slår på lampen.

Det er imidlertid verdt å merke seg at siden dette er et tredjepartsprodukt for Philips Hue, kan ikke fremtidig støtte garanteres ettersom Philips kan endre vilkårene for tredjepartsprodukter. Det er også viktig å understreke at denne dimmeren ikke støtter Apple HomeKit.

Med denne dimmeren kan du oppgradere de eksisterende LED -pærene dine for å være fullt kompatible med Philips Hue -systemet, og dermed nyte smartlyset kontroll og automatisering som Philips Hue tilbyr. Når du har installert denne dimmeren, vil du oppdage hvor enkelt det er å skape den perfekte belysningen i hjemmet ditt.IP20 - Ikke vannbestandig.

Mer informasjon

536,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 13-15 dager


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner