Lifud Zigbee CCT driver
Zigbee 3.0, 24V, 150W, flicker free

LF-GAZ150A

Zigbee LED strip controller fra LEDlife rWave.

Maks. belastning 10A 12V (120W) 24V (240W).

Controlleren kan dimmes via Zigbee 3.0. 

Her kan du enkelt:
- Slå av/ på controlleren
- Justere lysstyrken
- Oprette standard scenarier
- Velge mellom 8 forskjellige lysspill
- Innstille automatisk av/ på tidspunkter
- Dele innstillinger og funksjoner til andre enheter i samme serie

 Lifud Zigbee CCT driver, Zigbee 3.0, 24V, 150W, flicker free

Data om produktet: Må kobles til 24V forsyning

Flicker free / flimrerfri: Passer for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer, samt til bruk i forbindelse med foto- og videoopptak.

Dimensjoner: 42 x 30,3 x 360,8 mm.

IP20 - Ikke vannbestandig.

Lifud Zigbee CCT driver er en høykvalitets kontroller som lar deg justere fargetemperaturen (CCT) til dine belysningsarmaturer. Denne driveren er spesielt utformet for å kunne kontrollere belysningssystemer med Zigbee 3.0 protokoll. Med en innebygd Zigbee-chip kan denne driveren enkelt kobles til et Zigbee-nettverk og styres trådløst.

For å bruke Lifud Zigbee CCT driver, må den kobles til en 24V strømforsyning. Dette sikrer en stabil og pålitelig strømforsyning til dine belysningsarmaturer. Med en total effekt på 150W kan denne driveren håndtere flere armaturer samtidig.

En av de største fordelene med Lifud Zigbee CCT driver er dens "flicker free" (flimrerfri) funksjon. Denne funksjonen eliminerer flimmer og blinking som kan være skadelig eller irriterende for visse dyr og mennesker som er følsomme for flimmer. I tillegg er denne funksjonen ideell for bruk i foto- og videoopptak, da den gir jevn og kontinuerlig belysning uten flimring.

Lifud Zigbee CCT driver har kompakte dimensjoner på 42 x 30,3 x 360,8 mm, noe som gjør den enkel å installere og plassere i forskjellige applikasjoner. Med sin IP20-klassifisering er denne driveren egnet for bruk innendørs og i tørre omgivelser. Vær oppmerksom på at denne driveren ikke er vannbestandig og derfor ikke bør brukes i fuktige eller våte omgivelser.

Samlet sett er Lifud Zigbee CCT driver en pålitelig og effektiv løsning for å kontrollere belysningssystemer med Zigbee 3.0-protokoll. Med sin flicker free-funksjon og kompakte design passer den til en rekke applikasjoner, inkludert områder der flimmer kan være problematisk eller uønsket.

Mer informasjon

1 045,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Spenning24V
Dimensjoner
Høyde30,3 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360,8 mm.
MaterialeABS Plast