Lifud Zigbee CCT driver
Zigbee 3.0, 24V, 150W, flicker free

LF-GAZ150A

Zigbee LED strip controller fra LEDlife rWave.

Maks. belastning 10A 12V (120W) 24V (240W).

Controlleren kan dimmes via Zigbee 3.0. 

Her kan du enkelt:
- Slå av/ på controlleren
- Justere lysstyrken
- Oprette standard scenarier
- Velge mellom 8 forskjellige lysspill
- Innstille automatisk av/ på tidspunkter
- Dele innstillinger og funksjoner til andre enheter i samme serie

 Produktbeskrivelse:

Denne Lifud Zigbee CCT driveren er en avansert enhet som er spesielt designet for å sikre optimal belysning. Med sin Zigbee 3.0-teknologi garanterer den økt stabilitet og pålitelighet i nettverket. Driveren er spesielt egnet for bruk med 24V systemer og har en maksimal effekt på 150W.

En av de mest imponerende egenskapene til denne driveren er dens flicker free-teknologi, som sikrer at det ikke er noe flimmer eller flimring i belysningen. Dette gjør den ideell for bruk i omgivelser der dyr og mennesker er følsomme for flimmer, som for eksempel i hjem med kjæledyr eller kontorer med lysømfintlige ansatte. I tillegg er denne driveren ypperlig for foto- og videoopptak, der stabil og jevn belysning er avgjørende for å oppnå høy kvalitet.

Driveren har kompakte dimensjoner på 42 x 30,3 x 360,8 mm, noe som gjør den enkel å installere og bruke i forskjellige belysningsprosjekter. Med sin IP20-klassifisering er driveren imidlertid ikke vannbestandig og bør derfor brukes innendørs eller i tørre omgivelser.

Enten du trenger en driver for ditt hjem, kontor, butikk eller studio, kan Lifud Zigbee CCT driveren være løsningen for deg. Med sin flicker free-teknologi og pålitelige ytelse gir den optimal belysning for ulike applikasjoner.

Mer informasjon

1 045,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Spenning24V
Dimensjoner
Høyde30,3 mm.
Bredde42 mm.
Dybde360,8 mm.
MaterialeABS Plast