Lightbee ZigBee kontakt
EU modell

5714255007640

Lightbee er den smarte kontakten designet for å jobbe med Philips Hue. Den er laget med et stilig design som passer perfekt inn i de europeiske bokser. Produktet er laget av brannsikker plast og kan monteres med 230V. Det er viktig å merke seg at denne kontakten ikke er 3D -trykt som andre modeller på markedet.

Det kan være overveldende å måtte sette opp en ny enhet, spesielt når det gjelder smarte hjemmeteknologier. Derfor tilbyr vi en klar og brukervennlig guide til å sette opp Lightbee -kontakten. Vi vil at kundene våre skal føle seg komfortable med bruken av produktet vårt, og det er grunnen til at vi alltid er klare til å hjelpe med spørsmål og problemer som kan oppstå.

Lightbee er designet for å gjøre hjemmet ditt smartere og mer effektivt. Med denne smarte kontakten kan du ha full kontroll over lyset ditt og skape den perfekte atmosfæren i hjemmet ditt. Enten du vil justere lyset fra sofaen din eller mens du er hjemmefra, gjør Lightbee det raskt og enkelt for deg.

Vi er stolte av å kunne presentere Lightbee ettersom produktet skapes med fokus på kvalitet og funksjonalitet. Det er vårt mål å levere produkter som oppfyller kundenes behov og samtidig er brukervennlige. Vi mener at teknologi bør gjøre livene våre enklere og ikke mer komplisert, og det er akkurat det Lightbee er skapt for å gjøre.

Den smarte kontakten er ikke bare et praktisk tillegg til hjemmet ditt, men den er også designet med fokus på sikkerhet. Lightbee er laget av brannsikker plast, noe som gir deg ekstra sikkerhet i hjemmet ditt. Vårt produkt er designet for å gi deg trygghet mens du gjør hjemmet ditt smartere og mer funksjonelt.

Vi er opptatt av å lage produkter av høy kvalitet, og det er tydelig å se med Lightbee. Vi mener at teknologi bør skape fordeler for våre kunder og gjøre hverdagen deres enklere. Derfor er vårt mål alltid å levere produkter som utgjør en reell forskjell i folks liv.

Hvis du er interessert i å lære mer om Lightbee eller trenger hjelp med oppsett, kan du gjerne kontakte oss. Vi er alltid klare til å gjøre hjemmet ditt enda smartere og mer funksjonelt med våre innovative produkter.



IP20 - Ikke vannbestandig.

Mer informasjon

715,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 13-15 dager


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner
MaterialePC + ABS (flame resistant)