Zigbee Lysdimmer Til Ledning
Sort

5714255007848

Denne smarte dimmeren er den perfekte løsningen hvis du vil kontrollere de normale dimbare LED -pærene via Philips Hue -systemet. Med denne dimmeren kan du enkelt gjøre dine eksisterende LED -pærer kompatible med Philips Hue, slik at du kan kontrollere dem med de andre hatproduktene.

Dimmeren kan håndtere opptil 50W LED -lys (tilsvarer 100W halogen), som lar deg skape riktig stemning i rommet, uansett hvilke pærer du har lagt i lampene dine. Det kan kobles direkte til Philips Hue -systemet og finnes som en pære i appen, noe som gjør det enkelt å integrere den i ditt eksisterende oppsett. Dette betyr at du kan kontrollere de vanlige LED -pærene dine like enkelt som de andre fargetone -produktene dine.

Dimmeren kan monteres direkte på ledningen til en lampe, og den kan kontrolleres enten via Zigbee gjennom f.eks. Philips Hue, eller direkte via sving -knappen på selve enheten. Den diskrete størrelsen gjør det enkelt å plassere den hvor som helst uten at det skader det estetiske uttrykket.

Ved avbrudd av strømmen husker dimmeren den sist valgte innstillingen slik at den starter på samme nivå når strømmen er slått på igjen. Dette gjør det enkelt å ha det satt nøyaktig som du ønsker, uten å måtte justere det hver gang den slås på.

Det er viktig å være klar over at ettersom dette produktet er en tredjeparts løsning for Philips Hue, kan det ikke garanteres at det vil støtte fremtidige oppdateringer fra Philips Hue. I tillegg skal det nevnes at dette produktet ikke støtter Apple HomeKit.

Alt i alt er denne dimmeren en smart og enkel løsning som lar deg integrere dine normale LED -pærer i Philips Hue -systemet. Med muligheten til å kontrollere opptil 50W LED -lys, husk strømbruddinnstillingene og den diskrete størrelsen, denne dimmeren er et strålende tilskudd til smarthomen din.IP20 - Ikke vannbestandig.

Mer informasjon

536,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner