Mini ZigBee Bryter
200W

5714255002294

Med denne mini Zigbee -bryteren vil du ha muligheten til å slå av og på lyskildene dine, selv om de ikke er fargetone. Bryteren er integrert med Zigbee -teknologi, som er det samme systemet som Philips Hue bruker for å få kontakt med hverandre. Dette åpner for muligheten til å koble dine helt vanlige lyskilder til fargen. Bryteren er enkel å installere og kan monteres i, for eksempel et lampeutløp eller i en PL -takboks.

Denne Zigbee -bryteren fungerer ved å telle som en lyskilde i Philips Hue -appen. Dette betyr at selv om du legger til flere lyskilder til bryteren, kan du ikke kontrollere dem separat i appen. Bryteren har en maksimal effekt på 200 watt LED og kan kommunisere med alle systemer som har "Zigbee" i broen.

Det er verdt å merke seg at hvis du bare vil slå av og på lyskildene dine, så avbryter denne mini Zigbee et passende valg for deg. Hvis du derimot også vil ha muligheten til å dempe lyskildene dine, vil vi i stedet anbefale vår mini Zigbee Triac Dimmer.

Med denne Zigbee -teknologien kan du enkelt få mer kontroll over lyskildene dine og skape ønsket atmosfære i hjemmet ditt. Ved å legge til denne bryteren til det eksisterende Philips Hue -systemet, kan du utvide alternativene til å kontrollere og tilpasse lyset ditt. Zigbee -teknologi gjør det enda enklere å integrere og koble til lyskildene dine, og med muligheten for å legge til flere mini Zigbee -brytere kan du lage en praktisk og effektiv løsning for å kontrollere hjemmebelysningen.

Så hvis du vil være i stand til å slå av og på lyskildene dine gjennom Philips Hue -appen, avbryter denne mini Zigbee et godt valg. Med sin enkle installasjon og kompatible teknologi kan du enkelt oppgradere hjemmebelysningssystemet og få mer kontroll og fleksibilitet i hverdagen.



IP20 - Ikke vannbestandig.

Mer informasjon

715,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 13-15 dager


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner