Mini ZigBee Dobbelbryter
2 x 390W

5714255007022

Mini Zigbee -bryteren er den perfekte løsningen for å kontrollere lyskildene dine på en smart og effektiv måte. Med denne avanserte bryteren kan du enkelt slå av og på hvilken som helst lyskilde uansett hvor du er.

Denne spesielle bryteren er utstyrt med den siste "Zigbee -teknologien", som også brukes i populære systemer som Philips Hue. Dette lar bryteren kommunisere trådløst og jevnt med andre enheter, slik at du kan håndtere lyskildene dine på en mer praktisk og intelligent måte.

En av de fantastiske funksjonene ved denne mini Zigbee -bryteren er at den har 2 reléer bygget -in. Dette betyr at du kan kontrollere opptil to forskjellige lyskilder eller lamper med denne enheten. Dette gjør det enda lettere å skape den perfekte belysningen i hjemmet eller arbeidsplassen din.

Den kompakte utformingen av denne mini Zigbee -bryteren betyr at den passer perfekt inn i en PL -takboks. Dette gjør det enkelt å installere og integrere denne smarte enheten i ditt eksisterende hjem- eller kontorbelysningssystem.

En annen fordel med denne mini Zigbee -bryteren er at den lett kan kobles til Philips Hue -systemet. Når den er koblet til, vil den dukke opp som to separate av/på lyskilder i Philips Hue -appen. Dette gjør det enkelt å kontrollere og tilpasse belysningen i hjemmet ditt direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet.

Med denne mini Zigbee -bryteren kan du glede deg over den ultimate fleksibiliteten og bekvemmeligheten når det gjelder håndtering av lyskilder. Enten du vil skape atmosfærisk belysning i stuen eller kontrollere lyset på kontoret, avbryter dette avanserte deg muligheten til å gjøre det på en smart og enkel måte.

Så hvis du er ute etter en pålitelig og avansert løsning for å kontrollere lyskildene dine, er mini Zigbee -bryteren det perfekte valget for deg. Med sin avanserte teknologi og brukervennlig design, vil den definitivt gjøre belysningskontrollen din mer effektiv og intuitiv.



IP20 - Ikke vannbestandig.

Mer informasjon

894,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 13-15 dager


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner