V-Tac pendellampe
Gull, metall, E27

VT-7131.cham/gold

Super vakker pendellampe i gullfarge, med mønster. Mønsteret i lampen skaper mange fine skygger når de er tent.

Lampen passer mange steder, både til hjemmet i stuen eller over spisebordet, men kan også brukes til større steder som en restaurant eller et kontor.

Lampen er enkel å installere.

E27 sokkel. Maks 60W pære (pære ikke inkludert, tilgjengelig for kjøp)

Mål: 25x13x128 cm.



Pendellampe i Gull fra V-Tac

Pendellampen i Gull fra V-Tac er et elegant tilskudd til enhver moderne bolig eller kontor. Med sitt stilrene design og førsteklasses materialvalg, gir denne lampen ethvert rom en sofistikert atmosfære.

Design og Materialer

Lampen er laget av høykvalitets metall med en vakker gullfinish som fremhever moderne eleganse samtidig som den gir et hint av luksus. Den gullfargede overflaten reflekterer lys på en fantastisk måte, noe som er ideelt for å skape en varm og innbydende stemning.

Tekniske Spesifikasjoner

  • Dimensjoner: 130 x 250 x 1280 mm
  • Lyskilde: Max. 60W med E27 stor fatning (lyskilde er ikke inkludert)
  • Forsyning: Må kobles til 220-240V

Med en maksimal effekt på 60 watt, er denne pendellampen perfekt enten du ønsker en sterk og klar belysning for arbeidsområder eller en dempet, koselig belysning for avslapning. Lampen bruker en vanlig E27 stor fatning, noe som gjør det enkelt å skifte ut de fleste standard lyspærer.

Installasjon og Bruk

V-Tac pendellampen må kobles til en 220-240V strømforsyning, noe som er standard i de fleste norske husholdninger. Installasjonen er enkel, og lampen leveres med nødvendig tilbehør for montering, men vi anbefaler å bruke en kvalifisert elektriker for installasjon for å sikre full sikkerhet og funksjonalitet.

Bruksområder

Denne allsidige lampen kan brukes i ulike rom som kjøkkenet, stuen, eller over spisebordet, hvor den vil gi en vakker og innbydende belysning. Enten den er slått av eller på, gir lampens stilige design en dekorativ verdi til interiøret.

Oppsummering

Enten du ønsker å forbedre belysningen i hjemmet eller tilføre et snev av eleganse, er V-Tac pendellampen i gull det perfekte valget. Med sine enkle installasjonsmuligheter og kompatibilitet med en bred rekke lyspærer, passer den for alle dine behov. Gjør hjemmet ditt enda mer innbydende med denne stilige og funksjonelle lampen.


Dokumenter og attester:
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

275,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
ForbrukMax. 60w
Spenning220-240
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde250 mm.
Bredde130 mm.
Dybde1280 mm.
MaterialeMetall