5 m.vanntett COB LED strip
230V, IP67, 360 LED, 10W/m, kan kuttes hver 50cm

Pris for 5 meter.

Kvalitets LED stripe med mange bruksmuligheter

COB LED strip utmerker seg ved å ikke ha synlige LED chips.

Dermed får man opplevelsen av en LED stripe uten "prikker" i lyset.

230V løsning uten behov for transformator og veldig lett å montere.

Leveres i full lengde opptil 50 m – hvis du f.eks. bestiller 3 x 5 meter leveres 15 meter i en lengde.

Kan kuttes hver 50 cm.

Merk: Husk at det må kjøpes til 230V støpsel og sluttstykke.

Bredde: 13mm

Høyde: 6mm5 m.vanntett COB LED strip er et fantastisk produkt som passer perfekt til alle slags belysningsbehov. Med en effekt på 10W per meter og en lysstyrke på 1000 lumen per meter, er det enkelt å oppnå ønsket lysstyrke på enhver plassering. Produktet må kobles til en 230V forsyning for å fungere optimalt.

En av de viktigste egenskapene til denne LED stripen er dens høye lysspredning på 120 grader. Dette gir en jevn fordeling av lyset, noe som gjør det enkelt å belyse store områder uten å måtte bekymre seg for ujevnheter i lyset. Med en høy lyskvalitet og en RA-verdi på 80-85, kan man være sikker på at alle farger vil vises vakkert og genuint. Dette gjør at produktet passer til de aller fleste behov.

En annen flott funksjon ved denne LED stripen er at den kan dimmes. Dette gjør det mulig å justere lysstyrken etter behov, og skape den ønskede atmosfæren. Produktet har også tre forskjellige fargetoner å velge mellom: Varm hvit (3000K), Nøytral hvit (4000K) og Kald hvit (6000K). Varm fargetone gir en behagelig og avslappende atmosfære, mens nøytral fargetone gir det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet. Kald hvit er mer sjelden i Skandinavia, men blir ofte brukt til spesielle formål som lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.

De totale dimensjonene på produktet er 13 x 6 mm, og det er vannbestandig med en IP67 rating. Dette betyr at produktet kan tåle vannsprut og regn, men det kan ikke være under vann i lengre tid. Det er også viktig å forsegle skjøtene med klar silikon for å sikre tetthet og forhindre vannskader.

Alt i alt er 5 m.vanntett COB LED strip en flott løsning for alle belysningsbehov. Med dens høye lysstyrke, jevne fordeling av lys og muligheten for å velge mellom forskjellige fargetoner, er det enkelt å skape den ønskede atmosfæren. Produktet er også enkelt å installere og kan brukes både innendørs og utendørs.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Husk tilleggskjøp:
- Plugg til 230V LED strip (COB) - Inkl. endestykke, 230V

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

643,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Kald

Sendes innen 60-62 dager


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
Kald hvit lysfarge6000K
DimbarJa
Lysstyrke1000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Høyde6 mm.
Bredde13 mm.