Zigbee Lysdimmer Til Ledning
Fotbryter, Hvit

5714255007879

Denne geniale dimmeren gjør det mulig å tilpasse dine normale dimbare LED -pærer som skal kontrolleres via det populære Philips Hue -systemet. Med denne dimmeren kan du enkelt og raskt legge til LED -pærer til det eksisterende Philips Hue -oppsettet og få full kontroll over lyset i hjemmet ditt.

Dimmeren er designet for å håndtere opptil 100W, noe som gir deg rikelig med fleksibilitet i forhold til hvilke LED -pærer du vil legge til systemet. Du kan ganske enkelt koble dimmeren direkte til dine eksisterende LED -pærer og få dem integrert med Philips Hue -systemet.

Det smarte med denne dimmeren er at den kan kobles direkte til Philips Hue -systemet og deretter kontrolleres via den tilknyttede appen. Dette betyr at du kan kontrollere både de normale LED -pærene, så vel som alle andre Philips Hue -produkter fra en enhetlig plattform. Det gir deg en enklere og integrert løsning for å kontrollere lyset i hjemmet ditt.

Dimmeren er enkel å installere, da den kan settes inn i ledningen til en lampe. Det kan enten kontrolleres via Zigbee gjennom Philips Hue eller direkte på knappen på enheten. Dette gir deg fleksibilitet når det gjelder hvordan du vil kontrollere lyset i dine rom.

En av fordelene med denne dimmeren er dens diskrete design, da den kan monteres direkte på ledningen uten å ta opp unødig plass. Dette gjør det enkelt å integrere dimmeren i hjemmet ditt uten å ødelegge interiøret.

Et annet praktisk trekk ved denne dimmeren er at den husker innstillingen ved frakobling. Dette betyr at når du slår på lampen, vil dimmeren starte på samme innstilling som den var på når strømmen ble koblet fra. Dette gir deg en mer praktisk og problemfri opplevelse når det gjelder å tilpasse lyset til dine behov.

Det er imidlertid viktig å være klar over at siden dette er en tredjeparts produkt for Philips Hue, kan fremtidig støtte for Philips Hue ikke garanteres. Dette er fordi Philips kan endre betingelsene for tredjepartsprodukter på et senere tidspunkt. Det er også verdt å merke seg at denne dimmeren ikke støtter Apple HomeKit.

Alt i alt er denne dimmeren en praktisk og smart løsning hvis du vil integrere dine vanlige LED -pærer med Philips Hue -systemet. Med muligheten til å kontrollere opptil 100W og den enkle installasjonen, gir denne dimmeren deg full kontroll over lyset i hjemmet ditt på en enkel og praktisk måte.IP20 - Ikke vannbestandig.

Mer informasjon

536,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 13-15 dager


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner