Smart home - smart hjemmet

I det smarte hjemmet er belysning ikke bare et hjelpemiddel. I stedet er det en estetikk som brukes til å skape ideelle opplevelser for familie og gjester. Det gir glede i løpet av ferien, gir stemning for middagsselskaper og setter stemningen for datekveld. Dessuten gir smart belysning i dag uovertruffen bekvemmelighet med stemmekontroll, etttrykkskontroll og til og med håndfri automatisering.

Men det er ikke alt som en smart belysningsløsning fra ledlyskilder kan tilby ditt hjem og velvære når den er integrert i eiendommen din. Fortsett å lese for å utforske de mange måtene belysning kan heve livsstilen huset dit nå og inn i fremtiden.

HÅNDFRI BELYSNING

Med et Smart Home system kan du programmere alle huslysene dine til å slå seg på og av når du måtte ønske det, slik at du kan stille inn det og glemme det. Uten berøring i det hele tatt, vil hjemmet ditt vite når du ankommer om kvelden og slå på verandaen og innendørslysene for å ønske deg velkommen. Bevegelsessensorer kan også gi håndfri belysning til badet eller kjøkkenet ditt når du er oppe midt på natten eller utløse lys for å slå seg på når fottrafikk oppdages i et rom, en gang eller skapplass.

STEMMESTYRT BEKVEMMELIGHET

Styr belysningen med stemmen for en ny håndfri opplevelse. Med den doble kraften til Google Home og Amazon Alexa kan du be kjøkkenet ditt om å lyse opp når hendene dine er opptatt med dagligvarer eller barn. Be Alexa om å sette stemningen i spisestuen din for en romantisk kveld eller middagsselskap, og se lysene dimmes til den perfekte lysstyrken. Om natten, glem å gå gjennom hvert rom og gang i hjemmet ditt for å sikre at lysene er slått av. I stedet ber du bare huset ditt om å slå av alle lysene fra det komfortable soverommet ditt.

ETT-TRYKKS KONTROLL

Et Smart Homesystem tilbyr tilpassbare tastaturer og knapper som lar deg kontrollere alle lysene i hjemmet og mer. Med bare et enkelt trykk kan du kontrollere lys, musikk, filmer, låser, termostater, hjemmekinoanlegg og til og med sprinkleranlegget ditt. Ett-trykkskontroll fra LEDlife rWave gir deg muligheten til å slå av flere rom eller hele hjemmet ditt på et øyeblikk for fullstendig tilpasset bekvemmelighet.

PERSONLIG FARGETUNING

Fremtiden til den smarte belysningsløsningen din blir mer personlig og enda sunnere ettersom flere avstembare LED-belysningsspillere planlegger å integrere med LEDlife rWave. Fordelene med justerbar belysning er enorme ettersom fargeutseendet til lys har en drastisk effekt på den menneskelige opplevelsen.

Med en justerbar lysløsning har du full kontroll over fargene og intensiteten til belysningen. Programmer lysene dine til å etterligne den skiftende temperaturen i den naturlige dagslyssyklusen for å forbedre søvn, mental helse og produktivitet. Bruk justerbar belysning for å skape en lys, kul opplevelse for et hjemmekontor og en varm, avslappende opplevelse for soverommet eller hjemmekinoen. Justerbar belysning går utover dimmere og ett-trykks bekvemmelighet. Det er en helt ny og voksende løsning for å hjelpe huseiere til å føle seg bedre, være mer produktive og nyte smarte hjem enda mer.

Se mer

LEDlife - Dansk premium brand
Dansk forhandler af LED
Svensk forhandler af LED

Alpha Dog LED lyskilder

Viser 1 - 61 av 61 produkter
Viser 1 - 61 av 61 produkter