10W Hvit Smart Home LED spot
Tuya/Smart Life, Google Home, Amazon Alexa kompatibel, GU10 AR111

AR111 spot med GU10 fatning.
230V.

Dimensjoner: 110 70 mm.Dette produktet benytter Tuya/Smart life.
Tuya er en av de største innenfor Smart home og er registrert på Amerikanske NASDAQ. Med Tuya er du sikret den beste løsningen basert på framtidens clousløsning og med integrasjon til Google home og Alexa.

10W Hvit Smart Home LED spot, Tuya/Smart Life, Google Home, Amazon Alexa kompatibel, GU10 AR111

Denne LED-spotten er designet for å passe inn i ditt smarte hjem. Med kompatibilitet med Tuya/Smart Life, Google Home og Amazon Alexa kan du enkelt styre belysningen med stemmen din eller via en app på smarttelefonen din.

Med en effekt på 10W og en GU10-fatning gir denne LED-spotten tilstrekkelig belysning for de aller fleste behov. Den må kobles til en 230V strømkilde for å fungere.

Lysstyrken på 1050 lumen, kombinert med et fokusert lys på 30 grader, sørger for en kontrollert lysstråle. Dette gjør at du kan belyse spesifikke områder eller objekter i rommet ditt på en effektiv måte.

LED-spotten leverer også høy lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Dette sikrer at lyset viser alle farger vakkert og genuint, og gir en naturlig lysopplevelse. Du vil kunne nyte en behagelig atmosfære i rommet ditt med denne LED-spotten.

En av de store fordelene med denne LED-spotten er at den kan dimmes via Smart Home-styring. Du kan justere lysstyrken etter behov og skape riktig atmosfære i rommet. Vær oppmerksom på at det er nødvendig å bruke en kompatibel smarthus-styring for å kunne dimme lysene, og det er ikke mulig å dimme dem med en vanlig veggdimmer.

LED-spottens dimensjoner er 70 x Ø110 mm, som gjør den kompakt og enkel å installere i forskjellige rom og områder i hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

147,00 kr inkl. mva.

  • CCT (Varm til Kald Hvit)
  • Via Smart Home

På lager.


Dataark

Lys
Lysstyrke1050 lumens
Spredning30 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 200-240V, 50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde70 mm.
Diameter110 mm.