V-Tac 5W Smart Home LED pære
Tuya/Smart Life, Google Home, Amazon Alexa kompatibel, P45, E14

Dimmbar Smart Home-pære med både RGB og veksling mellom varmt til kaldt lys.
Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa som lar deg kontrollere lyset ditt gjennom stemmekontroll.

Pæren har innebygd wifi som lar deg kontrollere pæren fra din Android / Iphone smarttelefon og tablet også.

Dette gjøres enkelt via den gratis Smart Life-appen. iOS og Android

Her kan du enkelt:
- Slå pæren på / av
- Velg RGB-farge for pæren
- Juster lysstyrken
- Lag standardscenarier
- Velg mellom 8 forskjellige lysspill
- Sett på / av tider automatisk

- Del innstillinger og funksjoner til andre enheter i samme serieV-Tac 5W Smart Home LED pære er en fantastisk nyvinning som gir deg utrolig lysstyrke og høy kvalitet med minimal energiforbruk. Med en liten E14 fatning, erstatter denne 5W LED-pæren en 28W tradisjonell pære og gir deg en betydelig besparelse på strømregningen. Denne pæren krever en 230V forsyning for å fungere optimalt.


Med en lysstyrke på 470 lumen og en høy lysspredning på 180 grader, gir V-Tac 5W Smart Home LED pære en jevn fordeling av lyset i rommet ditt. Dette betyr at det ikke er noen mørke områder, og at du får en optimal belysning uansett hvor du befinner deg i rommet. Med en høy lyskvalitet som er målt til en RA-verdi på 80-85, kan du være sikker på at denne pæren gir deg et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov.


V-Tac 5W Smart Home LED pære er dimbar via Smart Home. Dette betyr at du kan dimme pæren via en kompatibel smarthus-styring, men det er ikke mulig å dimme den gjennom en veggdimmer. Dette gir deg full kontroll over belysningen i rommet, og du kan justere lysstyrken etter dine behov.


Ved å bruke LED av høyeste kvalitet, sikrer man en lang og sikker drift opp til 30.000 timer, med minimal reduksjon i lysstyrke. Kombinert med en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid. Dette betyr at du kan nyte godt av denne fantastiske pæren i mange år fremover.


V-Tac 5W Smart Home LED pære er kompakt og har dimensjoner på 45 x 89 mm. Dette gjør at den passer perfekt til små lamper og armaturer, og den kan enkelt byttes ut med din gamle pære.


Alt i alt er V-Tac 5W Smart Home LED pære en utmerket investering for deg som ønsker å spare penger samtidig som du får optimal belysning i hjemmet ditt. Med en høy lysstyrke, jevn fordeling av lyset og en lang levetid, vil denne pæren være en pålitelig og verdifull tilføyelse til hjemmet ditt.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

198,00 kr inkl. mva.

  • Varm-kald + RGB
  • Via Smart Home

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm-Kald hvit + RGB
DimbarJa
Lysstyrke470 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt28w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde89 mm.
Bredde45 mm.