10W Svart Smart Home LED spot
Tuya/Smart Life, Google Home, Amazon Alexa kompatibel, GU10 AR111

R111 spot med GU10 fatning.
230V.

Dimensjoner: 110 70 mm.Dette produktet benytter Tuya/Smart life.
Tuya er en av de største innenfor Smart home og er registrert på Amerikanske NASDAQ. Med Tuya er du sikret den beste løsningen basert på framtidens clousløsning og med integrasjon til Google home og Alexa.

Denne 10W Svarte Smart Home LED spoten er en kraftig og effektiv lyskilde som passer perfekt til hjemmet ditt. Med en GU10 fatning, kan den enkelt kobles til en 230V forsyning og gi deg den lysstyrken du trenger. Med en lysstyrke på 1050 lumen, vil denne LED-spoten gi deg en fokusert lysstråle på 30 grader som sikrer et kontrollert lys.


Høy lyskvalitet er også en av de viktigste egenskapene til denne LED-spoten. Med en RA-verdi på 80-85, vil denne LED-spoten gi deg et naturlig lys som vakkert og genuint viser alle farger. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil gi deg den beste belysningen hjemme.


Denne LED-spoten er også dimbar via Smart Home. Det betyr at du kan dimme lyset via en kompatibel smarthus-styring, men det er ikke mulig gjennom en veggdimmer. Med Smart Home kan du enkelt justere lyset etter dine behov og ønsker. Du kan gjøre det enkelt og greit fra sofaen eller sengen din, eller til og med når du er borte fra hjemmet ditt.


Med dimensjoner på 70 x Ø110 mm, er denne LED-spoten enkel å installere. Den passer perfekt til de fleste tak og vegger, og vil gi deg den beste belysningen du kan få hjemme. Med sin flotte svarte farge vil den også passe perfekt inn i de fleste hjem og interiører.


Alt i alt, er denne 10W Svarte Smart Home LED spoten en flott investering for alle som ønsker å ha den beste belysningen hjemme. Med sin høye lyskvalitet, dimmefunksjon og enkel installasjon, vil denne LED-spoten gi deg den beste belysningen du kan få hjemme.

Mer informasjon

156,00 kr inkl. mva.

  • Fra varm til kald
  • Via Smart Home

På lager.


Dataark

Lys
Lysstyrke1050 lumens
Spredning30 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk10w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 200-240V, 50Hz
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
SokkelGU10
Høyde70 mm.
Diameter110 mm.