LED 5W Smart Home LED pære
Tuya/Smart Life, Google Home, Amazon Alexa kompatibel, C38, E14Denne LED-pæren er en smart og effektiv måte å oppgradere belysningen i hjemmet ditt på. Med en effekt på 5W og en E14-liten fatning, erstatter den en 35W-pære og gir deg dermed en betydelig besparelse på strømregningen. Pæren kobles enkelt til en 230V-forsyning, og med en lysstyrke på 410 lumen og en høy lysspredning på 160 grader, vil lyset fordeles jevnt og effektivt i rommet.

En av de store fordelene med denne LED-pæren er den høye lyskvaliteten. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og gir deg en behagelig og avslappende belysning i hjemmet.

I tillegg er denne LED-pæren dimbar, noe som gjør det enkelt å justere lysstyrken etter dine behov og preferanser. Dimensjonene på pæren er 107 x Ø38 mm, og den har en IP20-rating, noe som betyr at den ikke er vannbestandig og derfor ikke bør brukes i fuktige områder.

Alt i alt er denne LED 5W Smart Home LED-pæren en smart og effektiv måte å oppgradere belysningen i hjemmet ditt på. Med en høy lyskvalitet, dimbar funksjonalitet og enkel installasjon, vil denne LED-pæren gi deg en behagelig og energieffektiv belysning i lang tid fremover.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

112,00 kr inkl. mva.

  • Fra varm til kald
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa, Smart Home
Lysstyrke410 lumens
Spredning160 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk5w
Erstatt35w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE14
Høyde107 mm.
Diameter38 mm.