ZigBee RGBCW Kontroller
12/24V

5714255003802

Denne Zigbee RGBCW -kontrolleren er den perfekte løsningen for å gjøre LED -båndet smart og integrert med Philips Hue -systemet. Den kan enkelt kontrollere alle typer LED -bånd som kjører på både 12V og 24V, og det kan kobles direkte til fargetone -systemet ditt ved å søke etter nye pærer.

Kontrolleren er i stand til å lage både enkeltfargede LED -bånd og RGBCW LED -bånd smarte og kan håndtere hva som helst i mellom. Dette gjør det ekstremt allsidig og egnet for enhver form for LED -installasjon.

Med en total håndteringskapasitet på opptil 6A, er denne kontrolleren egnet for de fleste installasjoner. Den er i stand til å huske innstillingene selv når strømmen blir avbrutt, noe som betyr at den alltid starter opp på samme sted den ble satt.

En av fordelene med denne kontrolleren er at den kan kontrollere det normale LED -båndet sammen med resten av Philips Hue -systemet fra samme app. Dette gir deg full kontroll over hele lyssystemet fra ett praktisk sted.

Det er imidlertid viktig å merke seg at siden dette er et tredje -partiprodukt for Philips Hue, kan ikke fremtidig støtte garanteres ettersom Philips Hue kan endre vilkårene for tredje -partiprodukter. Det er også verdt å nevne at denne kontrolleren ikke støtter Apple HomeKit.

Den lille størrelsen på kontrolleren gjør det enkelt å lagre bort uten å gå utover kvaliteten. Dette betyr at det ikke vil fylle mye plass, og det vil være enkelt å installere i ethvert miljø.

Alt i alt tilbyr denne Zigbee RGBCW -kontrolleren en praktisk og effektiv løsning for å gjøre LED -båndet smart og integrert med Philips Hue -systemet. Med sin allsidighet, pålitelighet og lette integrasjon er det et ideelt valg for alle som ønsker å utvide sitt smarthusbelysningssystem.IP20 - Ikke vannbestandig.

Mer informasjon

357,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 13-15 dager


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner