Zigbee Smartplugg med Lysdemper
Schuko

5714255007831

Denne innovative dimmeren lar deg legge alle dine dimbare LED -pærer til Philips Hue -systemet. Enten i stuen, kjøkkenet eller soverommet, kan du nå enkelt dempe lyset og skape den perfekte atmosfæren med dine eksisterende pærer.

Med denne dimmeren kan du koble opp til 100W, og gi deg mange muligheter til å tilpasse belysningen i hjemmet ditt. Dimmeren kan enkelt kobles til Philips Hue -systemet, og du kan finne den som en pære i appen din. Dette betyr at du kan kontrollere de normale LED -pærene dine sammen med de andre Philips Hue -produktene.

Dimmeren fungerer ved å koble den direkte til stikkontakten og deretter koble lampen til den. På denne måten kan du kontrollere både lyset via Philips Hue-appen og via den innebygde skiven på dimmeren.

Det beste med denne dimmeren er at den kommer med en Schuko -plugg, slik at du kan være sikker på at den passer til lampen din. I tillegg husker produktet innstillingen, selv om strømmen er koblet fra slik at lyset starter på samme nivå når det er slått på igjen.

Det skal imidlertid nevnes at siden dette er et tredje -partiprodukt for Philips Hue, kan det ikke garanteres at det vil ha full støtte fra Philips Hue i fremtiden. Dette er fordi forholdene for tredje -partiprodukter kan endre seg. I tillegg støtter ikke denne dimmeren Apple Homekit.

Med denne geniale dimmeren kan du enkelt oppgradere hjemmet ditt til et smart belysningssystem uten å måtte erstatte alle eksisterende dimbare LED -pærer. Du kan skape den perfekte atmosfæren og tilpasse belysningen etter behov, og med muligheten til å koble opp til 100W er det god mulighet til å leke med lyset i hjemmet ditt.

Så hvis du vil få enda mer ut av Philips Hue -systemet og samtidig bevare dine eksisterende LED -pærer, er denne dimmeren et åpenbart valg. Med sin enkle installasjon og muligheten til å koble til flere pærer, kan du lage den perfekte belysningen i hjemmet ditt på en rask og enkel måte.IP20 - Ikke vannbestandig.

Mer informasjon

626,00 kr inkl. mva.

Sendes innen 13-15 dager


Dataark

Lys
Forbruk og spenning
Dimensjoner