V-Tac 8W LED globe pære
Karbon filamenter, Ø12,5 cm, dimbar, ekstra varm hvit, E27

Fin dimbar LED-globepære fra V-Tac.

Røkt glass og med de nye filament-LED som gir et stemningsfullt lys.

Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig.V-Tac 8W LED globe pære, Karbon filamenter, Ø12,5 cm, dimbar, ekstra varm hvit, E27

Denne V-Tac 8W LED globe pæren er en energieffektiv erstatning for tradisjonelle 65W pærer. Den er utstyrt med en E27 stor fatning og må kobles til en 230V strømkilde.

Med en lysstyrke på 700 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at du får optimal belysning i hele rommet. Med sin høye lyskvalitet, med en RA-verdi på 80-85, viser denne pæren alle fargene på en naturlig og genuin måte. Denne lyskvaliteten er tilstrekkelig for de fleste behov.

En annen fordel med denne pæren er at den er dimbar. Dette gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter behov og skape ønsket atmosfære i rommet. Enten du trenger sterkt lys til å lese eller mykt og dempet lys for avslapping, kan denne pæren tilpasses dine preferanser.

Denne pæren kommer i fargetonen ekstra varm hvit (2200K), som gir et koselig og varmt lys. Med sitt varme skjær i stil med gammeldagse glødetråder, gir denne pæren et nostalgisk uttrykk og skaper en behagelig atmosfære i rommet.

Med dimensjonene 173 mm i lengde og 125 mm i diameter, passer denne pæren perfekt i de fleste lamper og armaturer. Den er enkel å installere og gir umiddelbart et vakkert lys i rommet.


Dokumenter og attester:
- RoHS CE sertifikat
- LVD CE sertifikat
- EMC CE sertifikat

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

149,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
DimbarJa
Lysstyrke700 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Erstatt65w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde173 mm.
Diameter125 mm.
MaterialeGlass