V-Tac 8W LED globe pære
Karbon filamenter, Ø12,5 cm, dimbar, ekstra varm hvit, E27

Fin dimbar LED-globepære fra V-Tac.

Røkt glass og med de nye filament-LED som gir et stemningsfullt lys.

Merk at pæren er ekstra varm hvit, så lyset er tydelig gulaktig.V-Tac 8W LED Globe pære med E27 stor fatning er et fantastisk alternativ til de tradisjonelle glødetrådpærene. Med en lysstyrke på hele 700 lumen og en høy lysspredning på 300 grader, gir denne pæren en jevn fordeling av lyset som vil gi deg en flott belysning i rommet.

Den høye lyskvaliteten til pæren sikrer en RA-verdi på 80-85, som gir et naturlig lys som viser alle farger på en vakker og genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, enten du trenger belysning til hjemmet eller på kontoret.

En annen fordel med denne pæren er at den er dimbar, noe som gir deg full kontroll over belysningen i rommet. Du kan enkelt justere lysstyrken etter behov, og skape en perfekt atmosfære for enhver anledning.

Pæren finnes i to forskjellige fargetoner. Ekstra varm (2200K) gir et tydelig varmt skjær i stil med gammeldagse glødetråder, mens ekstra varm hvit gir et ekstra koselig og varmt lys, med et uttrykk i stil med gammeldags glødetrådpærer. Uansett hvilken fargetone du velger, vil du oppleve en varm og koselig atmosfære i rommet.

Med dimensjoner på 173 x Ø125 mm, passer denne pæren perfekt i de fleste lamper og lysarmaturer. Den må kobles til 230V forsyning, men er enkel å installere og gir deg en enkel og effektiv belysning i hjemmet eller på kontoret.

Alt i alt er V-Tac 8W LED Globe pære en flott løsning for alle som ønsker en effektiv og energisparende belysning, samtidig som de ønsker å opprettholde en varm og koselig atmosfære i rommet. Med en lang levetid og enkel installasjon, er denne pæren et flott valg for alle belysningsbehov.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

158,00 kr inkl. mva.

  • Ekstra varm
  • Dimbar

På lager.


Dataark

Lys
Ekstra varm hvit lysfarge2200K
DimbarJa
Lysstyrke700 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk8w
Erstatt65w
Spenning230V
SpenningsintervallAC: 220-240V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
SokkelE27
Høyde173 mm.
Diameter125 mm.
MaterialeGlass