18 cm akvarie armatur 18cm
2W LED, hvit/blå, med sugekopper, IP68

Aqua-tube.18cm.2W

18 cm LED akvarie belysning 2W.

Gir naturlig utseende på akvarum, samt forsterker farger på fiskene dine.Denne 18 cm akvarie armaturen er en pålitelig og kraftig lyskilde som kan gi en lysstyrke på hele 120 lumen. Med en høy lysspredning på 180 grader vil du oppleve en jevn fordeling av lyset, noe som vil gi optimal belysning for ditt akvarium.


Med LED av høyeste kvalitet vil du kunne nyte et langvarig og stabilt lys, med minimal reduksjon i lysstyrke. Takket være en profesjonell og pålitelig driver og god kjøling, kan produktet forventes å ha en lang levetid på opptil 50.000 timer.


Det er viktig å merke seg at denne armaturen må kobles til en 230V forsyning. Med en IP68-klassifisering er produktet også vanntett og kan være under vann opp til 1 meters dybde. Dette gjør det til et ideelt valg for akvarieentusiaster som ønsker å gi sine fisker og planter den beste belysningen.


Denne armaturen har også en integrert lyskilde som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for å bytte ut lyspærer. Med enkel installasjon og enkel fjerning kan du enkelt vedlikeholde ditt akvarium på en effektiv måte.


Alt i alt vil denne 18 cm akvarie armaturen gi deg en pålitelig og kraftig belysning som vil gi beste forholdene for dine fisker og planter.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

197,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeHvit/blå
DimbarNei
Lysstyrke120 lumens
Spredning180 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk2w
Spenning230V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner