V-Tac 25W LED taklampe
IP44, 30x30cm, 230V, inkl. lyskilde
25W LED taklampe med høy lysstyrke og kvalitet

Denne V-Tac 25W LED taklampen er et allsidig og pålitelig produkt som vil oppfylle alle dine belysningsbehov. Med sin effekt på 25W og en lysstyrke på 2000 lumen, vil den gi deg et sterkt og klart lys som er perfekt for rom av forskjellige størrelser. Den har også en høy lysspredning på 110 grader, noe som betyr at lyset vil bli jevnt fordelt i hele rommet.

Ett av de beste trekkene til denne LED taklampen er dens høye lyskvalitet med en RA-verdi på 80-85. Denne verdien sikrer at lyset som blir produsert er naturlig og viser alle farger på en vakker og genuin måte. Uansett om du ønsker å bruke denne lampen for å belyse et arbeidsområde eller et rom der du vil oppnå et behagelig atmosfære, vil den høye lyskvaliteten møte dine behov.

Denne taklampen er tilgjengelig i en fargetone, varm hvit (3000K). Den varme fargetonen vil gi rommet en behagelig og avslappende atmosfære, der du kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig stemning. Uansett om du vil bruke denne lampen i stuen, soverommet eller på kontoret, vil den varme fargetonen tilføre en ekstra touch av komfort.

Dimensjonene på denne lampen er 300 x 50 x 300 mm, noe som gjør den egnet for mange ulike rom i huset eller på arbeidsplassen. Den har også en IP44-vurdering, noe som betyr at den er motstandsdyktig mot fuktig luft og vanndamp. Dette gjør det trygt å bruke den på ulike steder, for eksempel på badet eller i kjelleren, uten å bekymre seg for vannsprut på fronten.

Med sin høye lysstyrke, lyskvalitet og varme fargetone, er denne V-Tac 25W LED taklampen et pålitelig valg for å oppnå riktig belysning og en behagelig atmosfære i ethvert rom. Uansett om du ønsker å bruke den privat eller forretningsmessig, vil den oppfylle dine belysningsbehov på en enkel og effektiv måte.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

549,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Ikke dimbar

Sendes innen 9-11 dager


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
DimbarNei
Lysstyrke2000 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk25w
SpenningsintervallAC: 100-240V, 50/60Hz
Dimensjoner
Høyde50 mm.
Bredde300 mm.
Dybde300 mm.