Spectrum 18W LED taklampe
Ø25cm, Høyde: 5,2cm, hvit kant, inkl. sort ring

Sort ring følger med.

Det runde designet tilfører en moderne stil til ethvert rom, mens det sorte coveret skaper en iøynefallende kontrast og fremhever den generelle estetikken.

Med sin IP54-klassifisering er denne lampen ikke bare funksjonell, men også motstandsdyktig mot støv og vannsprut, noe som gjør den egnet for både innendørs og utendørs bruk.



Produktbeskrivelse: Spectrum 18W LED taklampe, Ø25cm, Høyde: 5,2cm, hvit kant, inkl. sort ring

Denne Spectrum 18W LED taklampen er en elegant og moderne lysløsning for ethvert rom i hjemmet ditt. Med en diameter på 25 cm og en høyde på 5,2 cm passer den perfekt inn i de fleste rom.

Denne taklampen krever en enkel tilkobling til en 230V-strømkilde, noe som gjør den enkel å installere og bruke. Med en effekt på 18W gir den mer enn nok lys til å lyse opp ethvert rom.

Taklampen har en høy lysstyrke på 2000 lumen og en bred lysspredning på 115 grader, noe som sikrer jevn og god belysning over hele området. Dette gjør den ideell for både generell belysning og rettet belysning av spesifikke områder.

En av de viktigste egenskapene ved denne taklampen er dens høye lyskvalitet. Med en RA-verdi på 80-85 sikrer den et naturlig lys som viser alle farger vakkert og genuint. Dette gjør den egnet for de aller fleste behov, enten det er til jobb eller fritid.

Det finnes to forskjellige fargetoner å velge mellom for dette produktet. Varm hvit (3000K) gir en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape koselig stemning i hjemmet. Kald hvit (6000K) gir et klart, blåaktig lys som noen ganger brukes til spesielle formål som lakkeringshaller, akvarier eller spesiell dekor.

Taklampens dimensjoner er 52 x Ø250 mm, slik at den enkelt kan passe inn i ethvert tak. Den har også IP54-sertifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på forsiden.

Med sin stilige design, høye lyskvalitet og brukervennlighet, er Spectrum 18W LED taklampe den perfekte belysningsløsningen for ethvert hjem. Enten du trenger generell belysning eller rettet belysning, vil denne taklampen oppfylle dine behov på en pålitelig og elegant måte.

Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

240,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Kald

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Kald hvit lysfarge6000K
Lysstyrke2000 lumens
Spredning115 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk18w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde52 mm.
Diameter250 mm.
MaterialePC