Spectrum 18W LED taklampe
Ø25cm, Høyde: 5,2cm, hvit kant, inkl. sort ring

Sort ring følger med.

Det runde designet tilfører en moderne stil til ethvert rom, mens det sorte coveret skaper en iøynefallende kontrast og fremhever den generelle estetikken.

Med sin IP54-klassifisering er denne lampen ikke bare funksjonell, men også motstandsdyktig mot støv og vannsprut, noe som gjør den egnet for både innendørs og utendørs bruk.Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 18W LED taklampen er et flott tillegg til ethvert hjem eller kontor. Med en diameter på 25 cm og en høyde på 5,2 cm passer den perfekt til rom av forskjellige størrelser. Med sin hvite kant og inkluderte sort ring, vil den definitivt forbedre utseendet til ethvert rom.En av de viktigste egenskapene til denne lampen er dens effekt på 18W. For å fungere, må den kobles til en 230V strømkilde. Det er enkelt å installere, og når den først er på, vil den gi en imponerende lysstyrke på 2000 lumen. Takket være sin høye lysspredning på 115 grader, gir den også en jevn fordeling av lyset.Når det gjelder lyskvalitet, er denne lampen virkelig imponerende. Med en RA-verdi på 80-85, sikrer den et naturlig lys som fremhever alle farger på en vakker og genuin måte. Dette gjør den egnet for de fleste behov og gir en behagelig atmosfære.Når det gjelder fargetone, har du to valg. Du kan velge mellom varm hvit (3000K) eller kald hvit (6000K). Varm hvit skaper en koselig og avslappende atmosfære, mens kald hvit gir et kaldt lys med et klart blåaktig skjær. Denne fargen er mer egnet for spesielle bruksområder som lakkeringshaller, akvarier og spesiell dekor.Med dimensjoner på 52 x Ø250 mm, passer denne lampen godt inn i de fleste rom. I tillegg har den en IP54-sertifisering, noe som betyr at den tåler fuktig luft og vannsprut på fronten. Dette gjør den ideell for bruk på bad eller andre fuktige områder.Konklusjonen er at Spectrum 18W LED taklampen er et flott valg for de som ønsker en moderne og funksjonell lyskilde. Uansett om det er til bruk hjemme eller på kontoret, vil den sørge for et jevnt og naturlig lys med god kvalitet.Om den skal brukes med sensor?: Les mere her.

Mer informasjon

240,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Kald

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Kald hvit lysfarge6000K
Lysstyrke2000 lumens
Spredning115 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk18w
Spenning230V
EnergiklasseF (A-G)
Sensor kompatibelNei - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde52 mm.
Diameter250 mm.
MaterialePC