V-Tac 12W LED taklampe
14 x 14cm, Høyde: 2,4cm, hvit kant, inkl. lyskilde
V-Tac 12W LED taklampe er det perfekte valget for å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Med en effektivitet som erstatter en tradisjonell 60W glødepære, vil du kunne spare penger på strømregningen samtidig som du får et mer kraftig og jevnt lys.

Når det gjelder lysstyrken, har denne taklampen en imponerende lysstyrke på 900 lumen, som gir en høy lysspredning på 120 grader. Dette betyr at lyset fordeles jevnt og effektivt i rommet, uten at det blir noen mørke hjørner eller områder.

Men det er ikke bare lysstyrken som er imponerende med V-Tac 12W LED taklampe. Lyskvaliteten er også på topp, med en RA-verdi på 80-85. Dette betyr at lyset er naturlig og vakkert, og viser alle farger på en genuin måte. Lyskvaliteten er tilstrekkelig for de aller fleste behov, og vil definitivt gjøre en forskjell i rommet.

Når det gjelder fargetone på lyset, kan du velge mellom to alternativer: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Hvis du ønsker en behagelig og avslappende atmosfære, vil den varme fargetonen være det perfekte valget. Den gir et varmt og koselig lys som gjør det enkelt å slappe av etter en lang dag.

På den andre siden, hvis du ønsker det perfekte og mest effektive arbeidsmiljøet, vil nøytral fargetone være det beste alternativet. Lyset er uten blå eller gule toner, så opplyste motiver virker helt naturlige. Dette vil gjøre det enklere å jobbe og studere uten å bli sliten i øynene.

Når det gjelder dimensjonene, er V-Tac 12W LED taklampe ganske kompakt med en størrelse på 140 x 24 x 140 mm. Den har også en integrert lyskilde, som gjør det enklere å installere og bruke.

Alt i alt er V-Tac 12W LED taklampe et utmerket valg for de som ønsker å oppgradere belysningen i hjemmet eller på kontoret. Med en imponerende lysstyrke, høy lyskvalitet og to fargetonealternativer, vil denne taklampen definitivt gjøre en forskjell i rommet.


Dokumenter og attester:
- Ies
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

237,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral
  • Ikke dimbar

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarNei
Lysstyrke900 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forbruk og spenning
Forbruk12w
Erstatt60w
Spenning230V
SpenningsintervallAC:85-265V,50/60Hz
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde24 mm.
Bredde140 mm.
Dybde140 mm.
MaterialeAluminium